Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem összejönni valakivel, mert kicsi a nemiszerve?
Randizgatok egy sráccal, volt már ez-az, és ahogy láttam, nagyon pici micsodája. De még azzal nem is lenne baj, de vékony is. Az előző barátomnak elég nagy volt, és még a kezem sem érte át. Ő ki tudott elégíteni, csak vigyáznia kellett hogy ne fájjon.
A mostani sráccal jól érzem magam, csak félek hogy a szex nem lesz igazi. Nem igénylem sokszor, csak hetene 2-3 alkalommal, mert rengeteget dolgozom, de akkor aztán kell egy kiadós. Ha ezért nem lenne köztünk semmi komoly később, én lennék a ribizli? Nem tudom mit kéne tennem. 22/l és 26/f
Ne hallgass a károgókra, nem ettől leszel ribizli. Nyilván próbálj meg egy esélyt adni a dolognak, lehet, csak tényleg a nagyobbhoz voltál hozzászokva, azért tűnik most kicsinek. Lehetséges, hogy még jobb is lesz, ha tudja használni, mert nem fogsz fájdalmat érezni :). Ha meg nem jó, nem tudtok összeszokni, akkor véget lehet neki vetni. Mindenki megérdemli a jó szexet, ha valaki nem tudja megadni, akkor békében el kell válni.
De a helyedben nem vonnék le következtetéseket szimplán a méretről.
Bezzeg ha egy férfi írná, hogy nem tetszik neki egy nő, mert kicsi a melle, nagy a segge, hájas, salátás a pinája, stb...ő lenne a legnagyobb felszínes p.öcs a világona nők szemében. :D
Mert igen hölgyeim, nekünk a jó szexhez (ha már itt tartunk) fontos a látávny is, nem csak egy lyuk kell az élvezetes szexhez. Szóval ha nem tetszik valami külső jegy egy nőn (pl. sok anyajegy, ami nem izgat fel annyira), dobhatjuk nyugodtan, nem leszünk bunkók?
Szerintem ez nem felszinesseg. En jartam olyan pasival, aki minden teren Jo volt,kiveve a szexben. Kicsi volt neki, oke. Gondoltam a szex meg lehet Jo. Aztan kiderult hogy nyalni nem tudott, egyaltalan nem volt Jo kozben. Szova tettem finoman hogy nekem hogy lenne Jo mert lattam hogy el fog elvezni,azt mondta bocs majd legkozelebb mar nem hagyja Abba,mert milyen Jo. Megtortent a legkozelebb,semmi valtozas.
Szerintem ha arra kerul a sor azert bujjatok agyba,lehet hogy szenvedelyes szereto, vannak segedeszkozok + kezet,szajat jol hasznalja.
Nőként nem lennék olyannal, akivel szexuálisan nem illünk össze, DE a szexuális összeillésben csak EGY tényező a méret, sok minden más is számít, például az azonos igényszint (mind mennyiségben, mind minőségben), a pár tagjai közötti dominancia, a szexuális fantáziák és preferenciák, "fétisek", az egymásra figyelés, összehangolódás, stb.
Neked van egy igényszinted, amiben például az is szerepel, hogy a férfi heti 2-3 alkalommal kiadósan dugjon meg. Függetlenül a mérettől: ha az adott férfinak napi (többszöri) szexre van igénye, akkor te nem fogsz megfelelni az ő igényszintjének, és számára nem lesz kielégítő a kapcsolat szexuálisan.
MINDKÉT félnek alapvető joga, hogy a szexuális igényeinek megfelelő társa legyen. Ha te csak a méret alapján ítéled meg, hogy valaki ki tud-e elégíteni, akkor valóban "felszínes" vagy, pontosabban alacsony a szexuális kultúrád. (Egyébként az alapján is ezt gondolom, mivel azt írod, hogy a férfinak kellett vigyáznia, hogy ne fájjon, ez ugyanis a nőn is múlik. Ha egy nő kellőképpen el tud lazulni szex közben, akkor nem fáj, maximum nagyon az elején.)
Neked is kell még fejlődnöd szexuálisan ahhoz, hogy maradéktalanul élvezni tudd a szexet, nem csak a partnertől elvárni, hogy hozzád alkalmazkodjon egyoldalúan. Amíg egyoldalú alkalmazkodást vársz el a saját igényeidhez, addig a szex garantáltan "nem lesz igazi", ahogy te írod.
Az előzőek jókat írnak nagyon. Az is fontos, hogy a nyelvét, kezét tudja e az illető használni. Hogy az aktus legalább jóleső-e, ha már orgazmusod nincs közben...
Az igényszint sem mindegy. Pl ha te nem bírsz zsinórban 3 napnál többet szexelni, akkor nem lesz tartós a kapcsolatod olyannal akinek minden nap igénye van rá.
Pl én is és a férjem is imádjuk a szexet, de nekem szükségem van 1 nap kihagyásra ha pl egymás utn 3 napig minden nap szeretkeztünk, mert nem bírom. Kipróbáltuk többször is, de a 4. alkalom már fájdalmas volt, és semmi nem segített rajta, ezért nem csináljuk minden nap, de a férjemnek ezzel nincs gondja. Olyankor kialussza magát:). Nálunk az átlag heti 5-6 menet. De simán van olyan is amikor 8 összejön, vagy pont hogy alig 4 sikerül, mert mondjuk fáradtabbak vagyunk.
Minden attól függ, neked és a pasinak milyen igényeitek vannak, hogyan passzolnak ezek egymáshoz. Ha a szex legalább jóleső érzés, és más módon ki tud elégíteni a párod, akkor nincs igazán ok a szakításra. Ki kell tapasztalni.
Egy extrémen kicsi méretet, mint mondjuk merev állapotban 7 centit, nem tudom mennyire lehet érezni. De egy 12-13 centi már simán jó, ha van mellette még valami más is. Például élvezetes orális szex, vagy kézimunka.
12
Szíved joga azt kidobni akit akarsz, és olyan indokkal amilyennel akarod. Tudod, szabad párválasztás van. Már elmúltak azok az idők amikor a szülők mondták meg kivel kell együtt lennie a gyereknek. Mindenki maga dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!