Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzám hasonló önbizalomhiányos pasik, ti is fájdalmat éreztek, amikor láttok egy olyan lányt, aki igazán az esetetek?
Akárhányszor akár képen, akár a valóságban látok egy olyan lányt, aki igazán az esetem, azonnal egy fájdalomérzet jelentkezik bennem, mivel az első, ami eszembe jut, hogy biztos sosem lehet majd olyan barátnőm, aki ennyire tetszene.
Ti is szoktátok ezt érezni? Hogyan kezelitek? Nekem az ilyenek után már el van rontva a napom.
Fúú, ismerős az érzés. Nekem legtöbbször sikerül ezen a lelki fájdalmon túltennem magamat, hiszen mindig felvillan a tudatomban, hogy "Nyugi, haver, semmi esélyed, akkor miért stresszelsz?". Ezután már nyugodt lelkiismerettel tudok koncentrálni a következő feladatomra. Arra gondolok, hogy ő is csak egy ember. Ha minden egyes lányt megpillantva eszembe jutna, hogy milyen sz*r nekem, hogy sosem lesz nála esélyem, akkor rövid távon tuti, hogy bekattannék. Azonban egyvalamitől mindig elszorul a szívem: Ha meglátok, egy tőlem magasabb (>170 cm) magas, vékony, szép csajt. Na olyankor magamban, mindig el kell fojtanom a sírógörcsöt, mert belegondolok, hogy én fizikailag sem lennék hozzá való, nem csak kinézetre, és ez mindennél kegyetlenebb érzés. Valamelyik nap például láttam az utcán sétálni egy borzasztóan gyönyörű, vékony 175 körüli, dús szőke lányt (nem plázacica, hanem szende kis csaj) és azt gondoltam magamban: "Istenem...még ha hozzám hasonlóan normális értékrendeket képviselő intellektuális lányról is van szó (tényleg látszódott rajta, hogy nem olyan, mint a "többi") és tökéletesen megértenénk egymást, akkor sem lenne nála esélyem a magasságbeli különbség miatt és ezen nem lehet változtatni." :'(
És biztos van olyan srác, aki ugyanolyan rendes és jó tulajdonságokkal rendelkezik, mint én csak ő 10-15 centivel magasabb és az pont elég annál a lánynál.
(ノ﹏ヽ)
Nem.
Szép lánnyal/nővel Niagarát lehetne rekeszteni. A szépség csak EGY dolog.
Előfordult még régen ilyen. Nagyon bántott, hogy egy fontos szükségletemet képtelenségnek gondoltam kielégíteni.
De aztán megtanultam kezelni az érzéseimet-szükségleteimet, és azóta boldog ember vagyok, tudom értékelni amim van, hiszek magamban, vannak céljaim, és cselekszem is értük!
Elhatározás, önbizalom, kommunikációs képességet kérdése az egész párkeresés. Nem nagy szám... Hajrá!
Igen. Ugye egy kicsit inkább szerelmesebb természetű vagyok, nagyon rosszul tud esni amikor egy szimpatikus lányt látok:/
De én nem tartom magam önbizalom hiányosnak. Inkább csak jól ismerem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!