Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő is ki fog dobni? Az ilyen pasiknak a sikeres nők kellenek?
Volt 1 eve egy srac, akivel volt par randim. Minden rendben volt, jol kijottunk, jokat beszelgettunk, latszolag oda volt...megsem jottunk ossze, mert szerinte nem vagyok eleg ambiciozus. Ő egy neves egyetemen vegzett kituno eredmenyekkel, nagy tervei voltak, es folyamatos tettvágya. Szerinte én tul lazan fogtam fel az eletet, nem illunk ossze..
Most van egy masik srac. Hasonlo kvalitasokkal rendelkezik (ha nem jobbakkal)...2 randin vagyunk tul. Szinte mindenben egyetertunk, jokat beszelgetunk, nevetunk, mindent tokeletesnek erzek.
Alapvetoen ertelmes lanynak tartom magam es az ilyen fiuk jonnek be... viszont teny, hogy nincsenek nagyratoro terveim. Mesterkepzesre jarok egyetemen, de nem fogok a szakmaban dolgozni. Nem all elottem ilyen fenyes jovo. Felek, ez neki is feltunik...hogy nem vagyok neki elég jó.
Vagy nem evidens, hogy a sikeres pasik a sikeres noket keresik?
Én bármit elhiszek neked, de számít ez?:)
A lényeg az, hogy az első srácnak nem kellettél. Ez nyilván sérti a pozitív önképedet és az önérzetedet, mert neked viszont kellett a srác. Elutasítottak és ez bánt. Megértem, hogy így érzel, de hiába agyalsz az első srácon, az semmin nem fog változtatni. Az elutasítás az ismerkedés természetes része, a legtöbb ember átéli élete során. Fogadd el és lépj tovább. Ne sajnáld magadat feleslegesen.
A második fiú miatt pedig ne aggódj. Az első srác véleménye rólad semmilyen módon nem befolyásolja a második véleményét. Lehet, hogy neki teljesen megfelelő leszel. Ez majd idővel kiderül. A legjobb, amit tehetsz, hogy érzelmileg elengeded az első srácot, mert annak már vége van és az aktuális srácra koncentrálsz. A legrosszabb az, ha egy korábbi fiún rágódsz és a randik során ez nyilvánvalóvá válik a mostani srácnak. Ebben az esetben, ha van önérzete, azonnal elveszíti irántad az érdeklődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!