Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt a levelet milyennek gondolnátok, folytatnátok a beszélgetést? 20-25 évesek válasza érdekelne.
Társkeresőn egy lány bemutatkozója:,,Egy teljesen átlagos lány vagyok...szeretek sokáig aludni, és utálom ha felébresztenek. Örülök mikor látom, hogy valaki rám mosolyog. Szeretem mikor esik a hó, vagy éppen süt a nap, de szeretek az esőbe rohangálni és utána gyönyörködni a szivárványba. Megőrülök a csokiért, a mesékért, a vattacukorért, és a romantikus álomvilágban játszódó filmekért... írj bátran :) nem harapok :* Pusziii
Az én levelem: ,,Egy átlagos lányt keresek… Szeretek korán felébredni, hogy mihamarabb elvégezzem a dolgaimat, aztán szabad a nap. Egy szép mosollyal be lehet aranyozni egy napot. Már annak is örülök, és jó érzéssel tölt el, ha a szomszéd reggel rám köszön.
Szeretem a havat, bár lapátolni nem igazán, a napsütést imádom. Édes szájú vagyok, és a romantikát sem vetem meg.
Elképzelhető hogy folytathatjuk a beszélgetést…?!
Nem kell hozzá privát, itt az oldalon tette fel valaki, azt hiszem pont ebben a kategóriában.
Szegény srácnak megmondták, hogy nem jó, de nem volt megsértődve, aranyos volt :) Remélem azóta összejött neki egy jobb bemutatkozás :)
Rohangálni az esőben mi? :)
Jézusom :) mese, vattacukor...
Fiatalság bolondság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!