Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sikeresebb nálam az unokatesóm annak ellenére, hogy én sportosabb és igényesebb vagyok?
Figyelt kérdés
24 vagyok, 180/76. Nemjárok konditerembe, de itthon rendszeresen edzek, és ez látszik is a külsőmön. Nemagyok egy divatmajom páva gyerek, de divatosak öltözöm és figyelek a külsőmre. Unokatesóm 2évvel fiatalabb és kb 172/65. Abszolút "gyerekes" alkata van, és sokszor piszkos cipövel és szakadt pólóval indul el szórakozni. Egyikünk sem egy nőcsábász típus, de gyakran azt veszem észre, hogy sikeresebb nálam a szebbik nemnél. Volt olyanis, hogy megismertem egy lányt, együtt táncoltunk még beszélgettünk, aztán 10perc múlva mondja a lány,hogy mutassam már be az unokatesómnak. Nem vagyok rá irigy, csak rosszul esik, hogy én ápoltabb vagyok még minden, és ennek ellenére ő tetszik a nőknek2016. aug. 9. 12:15
11/15 anonim válasza:
Öcsike csak elmegy bulizni. Nem akar nőzni, simán csak jól akarja érezni magát, és - most figyelj - ez össze is jön neki! Messziről lerí róla, hogy jól érzi magát a bőrében. Ennyi általában elég is ahhoz, hogy (nemtől függetlenül) vonzó legyen valaki az emberek számára.
12/15 A kérdező kommentje:
de mit esznek a nők a vékony alkatán? manapság ez a divat?
2016. aug. 10. 15:29
13/15 anonim válasza:
Az onokadezsvírnek vagy van titkos lóvéja vagy valami szexisten veled ellentétben
14/15 anonim válasza:
Sajnos a gizdaság manapság nagyon menő. Talán a nagy gizdasági válság miatt.
15/15 anonim válasza:
Az izmos testalkat nagyon sokat lendít a dolgon, de korántsem egy mindent ütő adu ász. Egy boldog és érdekes egyéniség viszont verhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!