Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan valakivel, hogy pozitívabban kezdte látni magát és utána sikeresebb lett a társkeresésben?
Persze....minnel inkabb azt sugallod hogy harmoniaban vagy onmagaddal,elfogadod magad olyannak amilyen vagy, es elvezed az eletet, sokkal jobban fogod vonzani az ellenkezo nemueket.
TL27
Például velem. Tipikus depis tizenéves srác volt, folyton szerencsétlenkedtem a csajoknál, állandóan barátzónába kerültem mindenkinél akinél bepróbálkoztam.
Aztán jóba lettem két olyan osztálytársammal akik halál lazák voltak, csajozósak, jól öltözködtek, és elkezdtem a szimpatikus elemeket beépíteni a saját stílusomba. Olvasgattam 1-2 önbizalom fejlesztő irományt is, végigcsináltam néhány gyakorlatot amit ezekben találtam. Igaz így leírva rövid, de maga a teljes folyamat beletelt 1-2 évbe, viszont teljes mértékben megérte. Tökéletesen magabiztos lettem, és az egésznek a kulcsa az hogy tekintesz saját magadra. Ha ki vagy békülve azzal aki vagy, az kívülről is látszik, és nem csak a társkeresésben, hanem új barátok, ismerősök, sőt munka szerzésénél is kamatozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!