Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mennyire igaz ez? A nő olyan, mint az árnyék. Ha mész utána, fut előled, ha ott akarod hagyni, jön utánad .
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 13:54
1/8 anonim válasza:
Semennyire. Legalábbis az épeszű nőkre nem igaz.
2/8 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen, nem játszmázok. Biztos van, aki így gondolkodik, de nem mindenki. Szerintem ez nem fair.
3/8 anonim válasza:
Nem a nőkre jellemző, hanem a kutyákra.. Ha emberekre vetíted ki, egyik fél részéről sem egészséges futni az elől, aki akar, és futni azután, aki nem akar.
5/8 anonim válasza:
nekem volt "néhányszor" ilyen : mentem a lány utàn, de semmi esélyt nem adott. Majd visszaszartam, tudjátok mi lett belőle?
soha, semmikor, semmi
szal nem úgy kell csajozni, hogy lefosod, azt majd utànad jön
6/8 anonim válasza:
Ha van elég pénzed, akkor egyszerűen levakarhatatlanok.
7/8 anonim válasza:
Nalam ez nem mukodik, nem is mukodott soha viszont teny, hogy amikor egy ferfi kimutatja a rajongasat, amibol utana egy kicsit visszavesz valamiert jobban izgat mint az, aki szetrajongja az etert es napi hatszaz esemessel bombaz:-)))
Parkapcsolaton kivul persze:-)
8/8 anonim válasza:
Alapjáraton nem szeretem ha futnak utánam, még akkor sem, ha bejön a srác. Persze érdeklődjön felém, de ne vigye túlzásba. Hogy megyek e utána az megint csak attól függ, hogy bejön e a srác. Ha nem, akkor nem futok utána, maximum tartom vele a kapcsolatot, hogy ne romboljam le teljesen az önbizalmát, de csak mértékkel. Ha bejön, akkor sajnos hajlamos vagyok elfelejtkezni magamról és nőiességemről és elég hülye dolgokat művelni, csak, hogy észrevegyen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!