Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy amikor beszélek a sráccal, kb csak mosolyog meg bámul, utána meg nem emlékszik rá, mit mondtam?
Figyelt kérdés
Tetszem neki? Ha igen, akkor miért nem figyel rám?2015. máj. 31. 18:49
2/10 anonim válasza:
Ha még tetszenél is neki, az nem garantálja, hogy érdekli is amit mondasz.
Azon múlik, mit értesz tetszés alatt. Az lehet csak testi vonzódás is.
3/10 anonim válasza:
Folyamatosan azon agyal, hogy dugna meg. Ezért nem figyel rád, mert elkalandozik.
4/10 opened paradise válasza:
Nekem is volt olyan,hogy utána csak nehezen tudtam felidézni,hogy mi is történt,de az az adrenalin fröccs miatt,mert be voltam tojva,hogy most el kell hívnom.
6/10 anonim válasza:
Mivel nem írtál körülményeket, elég sok oka lehet. Néhány példa:
- mással van elfoglalva, ezért nem figyel rád
- egyáltalán nem érdekli, amit mondasz, vagy te magad sem
- zavarban van
- nem hallotta, amit mondtál (zaj, halkan mondtad stb.)
- feledékeny (nem derül ki, mennyi idővel utána nem emlékszik)
- komolyabb problémája van (memória/hallás/figyelem)
7/10 anonim válasza:
Velem is megtörtént, hogy beszéltem egy lánnyal és teljesen elfelejtettem már rögtön miy mondott. Nekem tetszett az illetô és annyira arra figyeltem, hogy ne mondjak hülyeséget, hogy teljesen lefoglalta az agykapacitásomat :D
8/10 Nagyon gyakori válasza:
Érdekes, hogy még senki nem lőtte el:
Lehet, hogy a melleidet nézi közben, azért:D
9/10 anonim válasza:
Vagy a rózsaszín köd belepte az elméjét :D Velem volt ilyen, vicces bár amikor előjön egy ott elhangzott téma akkor annyira nem :D
10/10 anonim válasza:
Ahogy írtad: csak néz ki a fejéből és mosolyog. De az is lehet, hogy nem rád figyel, vagyis nem arra, amit mondasz, hanem inkább valamely testrészedre, ha érted. Szóval eléggé úgy néz ki, hogy nem igazán érdekli hogy mit mondasz, de ettől még tetszhetsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!