Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy srác sokszor eltűnik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác sokszor eltűnik napokra, utána meg hirtelen nagyon kedves, bocsánatot kér, akkor tepsi, igaz?

Figyelt kérdés
Nem tudom, miért csinálja ezt, de nagyon unalmas, amikor valaki folyton próbál szépíteni meg kiengesztelni a másikat, aztán kezdi elölről, amit csinál...
2015. jún. 20. 16:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
Akinek annyi esze van, hogy ezt eltűri, miközben nagyon jól tudja, hogy elölről fogja kezdeni, az lehetőleg ne tepsizzen le senkit, mert ő is az említett konyhai felszerelés értelmi szintjén áll. Ha veszek egy macskát, holott tudom, hogy szét fogja tépni a bútorokat, ami rövidesen be is következik, akkor a macska a hibás?
2015. jún. 20. 16:24
 2/15 anonim ***** válasza:
később is ezt fogja csinálni, szóval igen, ha téged ez zavar (ami amúgy teljesen érthető, ennek így nem sok értelme van), akkor célszerű véget vetni ennek
2015. jún. 20. 16:25
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed neked ez nem jó és már beszéltél vele erről, tudja, hogy rossz így, de nem változtat, akkor igen. De miért pont tepsi, a lapáttal mi a baj?.. :P
2015. jún. 20. 16:27
 4/15 A kérdező kommentje:

Az ilyet nem lehet tudni előre, hogy valaki így fog majd viselkedni, külsőre sem lehet megmondani.

Nem tudom, miért tepsi XD

2015. jún. 20. 16:29
 5/15 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? :D
2015. jún. 20. 16:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Én 20, a srác 25 :DD
2015. jún. 20. 17:14
 7/15 anonim ***** válasza:
akkor ilyen idősen elég gyerekes amit csinál, szóval tényleg tepsi :D
2015. jún. 20. 17:19
 8/15 anonim ***** válasza:
én a tepsire szavazok
2015. jún. 20. 17:46
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
Azért csinálja ezt, mert ha túl megbízható lenne, akkor nem kellene neked.
2015. jún. 20. 17:52
 10/15 anonim ***** válasza:

#9 ha ezért teszi az mér régen rossz, aztán, ha emiatt kerül "tepsire", akkor meg ő lesz még felháborodva. ^^'

Ez igen gyerekes viselkedés, de majd megtanulja, vagy nem, akkor viszont sokat fog még csalódni.

2015. jún. 20. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!