Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mit gondoltok arról, ha egy lányt ilyen témák érdekelnek?

Figyelt kérdés

Mindig is olyan voltam, akit sok minden érdekel, szeretek utánanézni a dolgoknak.

Érdekel pl. a biológia, földrajz, robotika, csillagászat, etológia, táplálkozás-élettan, pszichológia, stb.

De úgy tapasztaltam, hogy a legtöbb pasival csak az ivásról meg a szexről lehet beszélgetni... És itt ki is merültek.

2016. aug. 8. 11:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

A felsoroltak közül a biológia (különösen az ökológia) és földrajz nekem is kedves téma, ezen felül még a történelmet preferálom. Ilyen témákról azonban még soha, egyetlen nővel sem tudtam beszélgetni. Nekem szokásom, hogy mondandómat hétköznapi témájú beszélgetéseknél is példákkal alátámasztva "illusztrálom" hogy értehtőbb legyen, amit ki akarok hámozni. Amikor azonban az említett tudományos területekről hozok 1-1 példát a hölgyek részéről közönyt és értetlen pillantásokat kapok válaszul. Na, szóval azt akarom kihozni az egészből, hogy biztos van olyan, akivel ilyesmiről is el lehet bezsélgetni, de maximum 1 az 1000 közül. Ezért aztán bevallom, én sem hozakodok elő ilyen témákkal, mert nem akarok untatni vele olyat, akit esetleg nem érdekel, és minden egyes embernél ezt végig próbálni meg nincs idegzetem.

Hozzá kell még tegyem, hogy férfi társaim körében sem túlzottan kelendőek ezek a témák, de nagyon ritkán azért kialakul egy-egy jó kis beszélégetés ezekről a területekről. Ez azonban kevés nekem, így ezeket a "hajlamaimat" jobb híján komment szekciókban vagyok kénytelen kiélni, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel lehet ütköztetni a véleményemet.

Biztos élvezetes lenne számomra egy ilyen beszélgetés egy hölggyel, egyszer talán lesz szerencsém megtapasztalni.

2016. aug. 8. 12:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezek a témák engem is érdekelnek (az etológiát leszámítva),meg még a sport,ba játékok és az üzleti élet amikben otthon érzem magam.
2016. aug. 8. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Robotika kivételével a többi mind érdekel és szeretek is ezekről beszélgetni.
2016. aug. 8. 13:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Természetesen a tájékozottság előnyös. Viszont előfordul néha, hogy egyfajta sznob különcködés is van a háttérben, az pedig nem igazán előnyös.
2016. aug. 8. 13:31
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

"robotika"

Azért kevés olyan lány van, aki valóban hozzá tudna szólni a mikroprocesszor programozáshoz vagy szabályozási körök analíziséhez. :)

2016. aug. 8. 13:38
 16/19 anonim ***** válasza:
63%
Igazából az már magában pozitív, ha egy lánnyal a zenéken, divaton, sminkelésen, barátokon és filmeken kívül másról is el lehet beszélgetni.
2016. aug. 8. 14:29
 17/19 anonim válasza:
és mégis azok a pasik érnek célba nálatok, akikkel csak az ivásról meg a szexről lehet beszélgetni... Szóval a kérdés máris értelmét vesztette.
2016. aug. 8. 15:42
 18/19 A kérdező kommentje:

10: Az én, a robot-ot mindenképpen olvasd el tőle, ezerszer jobb, mint a film!:)

Én nem vagyok felvágós típus egyáltalán, egyszerűen csak tényleg ez az igazság, hogy kb. 4-5 srácot leszámítva eddig még nem találkoztam ilyen emberekkel. Nyilván mindenkinek más a fontos, valakinek a buli, de engem ez nem vonzott soha.

2016. aug. 8. 15:58
 19/19 anonim ***** válasza:
hat en mint srac inkabb egy ilyen csaj utan szaladnak, akivel lehetne mit filozni mint olyanal aki csak egesz nap pletyozik es mas problemairol beszel.
2016. aug. 8. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!