Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit gondoltok arról, ha egy lányt ilyen témák érdekelnek?
Mindig is olyan voltam, akit sok minden érdekel, szeretek utánanézni a dolgoknak.
Érdekel pl. a biológia, földrajz, robotika, csillagászat, etológia, táplálkozás-élettan, pszichológia, stb.
De úgy tapasztaltam, hogy a legtöbb pasival csak az ivásról meg a szexről lehet beszélgetni... És itt ki is merültek.
Mindenkinek megvan a maga érdeklődési köre.
Számomra nem ez befolyásolja a nő megítélését.
26/F
Én is lány vagyok és szintén ilyen témák érdekelnek, viszont főleg a reálabb területei.
Az viszont, hogy erről teszel ki kérdést, arra mutat, hogy eléggé nagyra vagy magaddal és a férfiakat meg lenézed. Nem túl előnyös tulajdonságok ;)
Na én meg pont olyan lányokat nem találok, akikkel lehetne erről is beszélgetni. Úgy értem, akikkel tényleg lehet, és nem csak felvágnak vele, hogy de, miközben csak mindenféle "gondoltad volna?"-oldalakról szerzett kétmondatos felületes tudásuk van, amiket én már 15 éve olvastam.
A vicc az egészben, hogy én a legjobb tudományos beszélgetéseket egy kb bigott hívő lánnyal folytattam még jópár éve :D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!