Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leendő egyetemistaként szégyellnem kellene, hogy még soha nem volt pasim?
Szüleim szerint jobb lenne, ha letagadnám.
18/L
Gondolom neked nagyon nem ment a tanulás és kényetlen vagy a -10 fokban vagy a +40 fokban dolgozni az iroda helyett és azért mondod ezt.
Dehogyis kell szégyellni!:D én is egyetemre járok és soha a büdös életben nem cikinzék valakit ezzel:D Mindenki máskor lesz szerelmes először,nincs ebben egy korhatár.:D
20L
Nekem egyetemista koromban volt először pasim. Nagyügy :D
Most diplomáztam, és jelenleg pasim sincs. Ha a családból kérdezi, hogy "Na, van már pasid", azt szoktam mondani, hogy nincs, de van egy doktorim, arra pedig főzni se kell.
Én egyetemista vagyok, és még soha nem volt senkim. Abszolút nem szégyellem, mert úgy állok hozzá, hogy majd úgyis jön valaki, amikor úgy hozza a sors. Egyáltalán nem kellene Neked sem szégyellned, hidd el! Az ilyesmi nem szégyelendő, főleg manapság, amikor belőlünk kezd lenni a kevesebb ebben a korban. A szüleidnek meg nagyon h*lye felfogásuk van, pont büszkének kéne lenniük a lányukra, hogy nem egy ri.bi!
20/L
Újíts be egy tmp-t, hogy azért legalább tudd, hogy miről van szó.
De ne hazudj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!