Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan teljesen komolyan, hogy egy férfihoz egyetlen egy nő sem vonzódik szexuálisan?
Figyelt kérdés
Napról napra, évről évre egyre jobban azt érzem, hogy az ilyen férfiak közé tartozom sajnos. Ilyen létezhet? Ha igen, mi lehet ennek az oka? Olyat ne irjatok, hogy kérdezzem meg a nőktől, mert ők nem képesek őszintén megmondani, mi bajuk van velem.2016. aug. 5. 23:22
11/14 anonim válasza:
Persze, hogy létezhet. Egy ilyen pasihoz egy nő sem vonzódik. [link]
És ne gyertek a belső tulajdonságokkal, mert egy kapcsolatban a legfontosabb a szex és csak azután jön minden más. Én mondjuk arcra valamivel szebb vagyok, de hasonló testalkatom van és még nem kerültem közelebbi kapcsolatba nőkkel.
12/14 anonim válasza:
Létezik, de csak 1, mint szabályt erősítő kivétel. A többi férfi csak simán béna.
13/14 anonim válasza:
Nem letezik! De egyvalamiben jonak kell lenned! Valamiben muszaj sikeresnek lenned, es nem kell nagy dolgokra gondolni. Ismerek olyat akinek tobb ujja van mint foga, megis jo csaja van.
14/14 anonim válasza:
Létezhet. Én vagyok rá az élő példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!