Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyt látsz arra, hogy egy 25 éves nő szexuálisan vonzódik egy 58-60 éves férfihoz?
Figyelt kérdés
Egy csinos, szép fiatal lány részéről még kevesebb az esély?
(Nem az a kérdés, hogy egy pénzes öregemberrel képesek-e egyesek lefeküdni, arra vagyok kíváncsi, hogy vonzónak, vonzó férfinak tarthat-e egy ilyen idős lány egy ilyen korú férfit.)
Mit gondoltok, nevetséges, elképzelhetetlen, ritkán előfordulhat vagy csak akkor lehet, ha beteg a lány?
Az értelmes válaszokat köszönöm!
2014. febr. 15. 00:59
1/9 anonim válasza:
nem valószínű, de minden lehetséges
2/9 anonim válasza:
azok után hogy a nat. geo.-n láttam olyan tagot aki egy falhoz (igen egy téglafalhoz) vonzódott, és intim együttlétet folytatott vele, már semmin nem lepődök meg :D
3/9 anonim válasza:
"Ha megütöm a lottón a főnyereményt..." - Matyi és a Hegedűs
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tehát nem megszokott és ritkaság-számba megy a dolog?
2014. febr. 15. 01:03
6/9 anonim válasza:
Most őszintén. Te hány 60 éves öregembert látsz huszonéves p*csákkal úgy, hogy nem a lánya, vagy az unokája...
7/9 anonim válasza:
Fogadom, a kérdező a 25 éves nő.
Szóval 25 éves nő. Nyugi, egyre inkább elszaporodik az apakomplexusos nők száma Magyarországon a széthulló családok, minták miatt. Engem nem foglalkoztat ez a dolog, leszarom a nők 90%-át minden bajukkal együtt. Kevés nőt tisztelek, de őket nagyon. Szóval nem ítéllek el ezért. A saját életedet éld, ahogy akarod.
8/9 anonim válasza:
#2-es ez nagyon jó :D. Ezt én is megnéztem volna. :D
9/9 anonim válasza:
Ha a csávó Johnny Depp... Bár ő is inkább az ötvenhez közelít, mint a hatvanhoz... Őszintén, kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!