Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan, hogy valaki szexuálisan vonzódik a saját neméhez (de csak szexuálisan)?
Nem magamról beszélek.
Csak hallotam ilyet, és kíváncsi vagyok.
Mellesleg a) honnan veszed, hogy férfi vagyok? b) Ha csak becsmérelni tudsz, akkor inkább ne is írj! Az ilyesmire senki sem kíváncsi
Szerintem igen. Én nő vagyok, és sokszor van olyan, hogy egy másik nőt szexinek tartok, sőt, ha maszturbálok, sokszor gondolok nőkre. De el sem tudnám képzelni, hogy egy nővel járjak. Az ki van zárva. Nem vagyok homoszexuális, még csak biszexuális sem, mert próbáltam már lánnyal, és nem találtam benne semmi de semmi élvezeteset, tehát nekem ez csak fantázia szintjén izgató (bár lehet, hogy van olyan, akivel jó is lehetne, de én ezt nem hiszem). De a valódi szexhez és a valódi szerelemhez is férfira van szükségem.
23/L
Értem
Én inkább arra gondoltam, hogy van-e olyan, aki mindkét nemmel élvezi a szexet, de a saját nemei iránt csak testi vonzalmat érez. Érzelmit nem.
Nem.
A biszexuális mindkét nemez vonzódik. Szexuálisan és érzelmileg is.
Ez tekinthető a biszexualitás egy alkategóriájának, de a kettő nem fedi át egymást 100%-osan
A komment megírásának időpontja: ma 12:22
és akkor hogy nevezed azt, aki érzelmileg kötődik a saját neméhez, de nem tudna soha szexuális kapcsolatot teremteni?
a biszexuális szóban benne van, hogy "szex". az meg a testi kapcsolatról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!