Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan 15-16 éves lányok akik szexuálisan is vonzódnának egy 29 éves férfihoz?
Figyelt kérdés
Gyakran azt lehet olvasni itt, hogy még a fiúkkal szemben is nagyon gátlásosak nem mernek rájuk nézni és persze szex sincs még az életükben. De vannak olyanok akiknek nem okozna gondot, hogy akár egy közel kétszer olyan idős férfival szexeljen?2015. dec. 19. 19:00
1/18 anonim válasza:
hát én 16 éves vagyok de nem szexelnék egy 29 éves pasival még a 24-25 i sok..de lehet vannak olyan lányok akik igen..
3/18 A kérdező kommentje:
Akik nem azok pontosan miért nem, nem tartják őket vonzónak vagy félnek a korkülönbségtől vagy azt gondolják hogy a férfi azért akar velük kezdeni mert a korabeli nőket nem tudja felszedni?
2015. dec. 19. 19:42
4/18 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok :) én 3x éves vagyok és már 2 15 éves lánnyal is szexeltem akiket itt ismertem meg. Az egyikkel jártam is és nagyon imádtuk egymást. Kár hogy vége lett:(
5/18 anonim válasza:
#4: Igen, kár, hogy felébredtél, dehát csörgött az a kiba..ott óra!
6/18 anonim válasza:
Hidd el , ha úgy néz ki a 29 éves férfi mint álmaik pasija akkor igen.
Személyes baráti körömbe van egy ilyen férfi , és konkrétan minden hétvégén lemar 15 fölötti lányokat . Persze , jó a kiállása , önbizalma , és nagyon jó a dumája .
7/18 anonim válasza:
Egyik barátnőm egy 53 éves pasiba van belezúgva, és mondta, hogy le is feküdne vele, tehát igen vannak.
8/18 anonim válasza:
Szerintem inkább azt gondolják hogy csak arra kellene nekik. Nekem ha nagyon bejönne talán. 16/L
9/18 anonim válasza:
Egyes válaszokat olvasva örülök, hogy én normálisnak születtem :DDD
10/18 anonim válasza:
Utolsó. Miért ne lenne normális az aki igent mondott? Ugyanúgy lehetnek érzései és vágyai egy 16 éves is lánynak akár egy 29 éves felé. Pont ilyen helyzetben vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!