Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan 15-16 éves lányok akik szexuálisan is vonzódnának egy 29 éves férfihoz?
Figyelt kérdés
Gyakran azt lehet olvasni itt, hogy még a fiúkkal szemben is nagyon gátlásosak nem mernek rájuk nézni és persze szex sincs még az életükben. De vannak olyanok akiknek nem okozna gondot, hogy akár egy közel kétszer olyan idős férfival szexeljen?2015. dec. 19. 19:00
11/18 anonim válasza:
En szexelnek de attol fugg h mennyire vonzodok hozza de amugy ez mar egy kicsit beteges:D
12/18 anonim válasza:
#10: Attól ez még ugyanúgy nem normális.
Büszke lehetsz magadra (Y). Remélem néhányszor megszívod, mire rájössz, hogy hol a korhatár.
13/18 anonim válasza:
#11: ELég beteges is, hogy kislány létedre ilyeneket csinálnál felnőtt férfiakkal....
14/18 anonim válasza:
Ahhj istenem en csak mondtam nem biztos h lefekudnek :Dszuz vagyok bar ez nem tartozik ratok :Digen ha egy 29 eves ferfi helyes lenne es mondjuk mar masfel eve egyutt lennenk en betoltenem a 16ot akkor lefekudnek vele mivel tudnam h szeret
15/18 anonim válasza:
Ez az egyetlen kritérium, hogy helyes legyen? Az szép.........(Y)
De ne viccelj már.....16 évesen egy 29 évessel.....kérdezték már, hogy "Normális vagy?". Ha igen, akkor nem elégszer.
16/18 anonim válasza:
Takarodj mar a y-jaiddal te ertelmi fogyatekos:Dirtam h ha masfel eve egyutt lennenk es szeretnem nekem nem csak a kulsosegek szamitanak te szerencsetlen
17/18 anonim válasza:
Én vagyok az értelmi fogyatékos, nem az , aki 15 éves létére összejönne egy 29 éves férfival.......:DDD Értelek.
Na de takarodjunk mind a ketten, mert a kérdező nem ránk kíváncsi.
18/18 anonim válasza:
Kicsi dragam csak elmeletben jonnek ossze egy 29 evessel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!