Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha sok pénzt nyernék, akkor már a pasik se tudnának érdekelni. Ez így normális?
Figyelt kérdés
Mert ha sok pénzt nyernék senkire nem lennék rászorulva, azt vennék meg magamnak amit akarok, nem kellene eltűrnöm a pasik hülyeségeit.2016. aug. 5. 22:12
11/24 anonim válasza:
Én ha sok pénzt nyernék hatalmas füleket operàltatnék magamnak,amikkel el tudok repülni soha országba
13/24 anonim válasza:
Szerintem egy Troll vagy.
Ha nem akkor egy hülye retardált pics**a.
14/24 anonim válasza:
Ha neked egy párkapcsolat annyit jelent, hogy a párodra támaszkodsz, mert egyedül önállótlan vagy, akkor neked nem való párkapcsolat.
15/24 anonim válasza:
... de mivel nincs pénzed, így rászorulsz egy aranyat szaró kakasra. :D Welcome to the 21st century!
17/24 anonim válasza:
Ha elég sok pénzt nyernék, első dolgom lenne megcsináltatni a fogsoromat, amit gyerekkoromban egy pénzéhes "fogorvos" elcseszett... Sajnos a fog nem olcsó mulatság, és nincs minden beavatkozásra SZTK támogatás... De az, hogy lenne-e párkapcsolatom vagy sem, hogy akarnék-e társat vagy nem, egyáltalán nem múlna azon, ha történetesen hirtelen meggazdagodnék.
18/24 anonim válasza:
Nekem sok pénzem van. Mégis érdekelnek a pasik, lehet azért, mert én az emberi értékeket keresem bennük? Nahát, milyen fura!
19/24 anonim válasza:
Amúgy ez csak szerintem egy zsidó/izraelita nóta? A dallamvilág nagyon rájuk vallana, hasonlít azokra amik a lagzijukon szokott menni tudod a "ti ti ti ri ri ti ri"
És a szöveg se állna messze tőlük :P
Kicsit olyan érzés mint az "az a szép akinek szeme kék" meg egy náci/fajelmélet-propaganda vers lenne.
20/24 anonim válasza:
Pénzéhes vagy ingyenélő pasiknak kelleni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!