Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen igényekkel rendelkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen igényekkel rendelkező átlagos nők miért kelnek el ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy ha egy olyan átlagos kinézetű kedves okos aranyos lány, akinek asz az elvárása, hogy szeressék, kedves okos férfi legyen mellette és nem számít neki az egzisztencia illetve csak nagyon minimálisan fontos neki a külső, azok kb. 3-4 hónap alatt elkelnek.
2016. aug. 5. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
aukción?vagy hol?mihez képest?😂
2016. aug. 5. 13:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Ritkaság számba mennek azok a nők, akiknek csak nagyon minimálisan fontos a külső. Az ilyen nők kevesen vannak, mint a német katonák 1945. tavaszán. XD A nők és férfiak többsége is felszínes. De amúgy egy átlagos nő előbb találhat magának pasit, vagy férjet, mint egy átlagos pasi barátnőt, vagy feleséget.
2016. aug. 5. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb nő azt akarja:

"asz az elvárása, hogy szeressék, kedves okos férfi legyen mellette "

- ezt nyilván egyszerűbb is találni, milliós fizetésű férfit.

2016. aug. 5. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdésed. Szerintem ez evidens. Minél kevesebb elvárása van, annál gyorsabban talál magának férfit, minél több kritériumnak kellene megfelelni annál nehezebb rátalálni a megfelelő személyre. Érthető.
2016. aug. 5. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:

4-esnek igaza van.

A kérdésed magában rejti a választ is, szóval hol itt a probléma?

2016. aug. 5. 13:38
 6/11 A kérdező kommentje:
De az okos kedves férfiak nem nagyon ritkák?
2016. aug. 5. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Rohadtul nem.

A pénzes férfiak ritkák, a jó testűek ritkák, a hatalommal bírók és a híresek ritkák...

2016. aug. 5. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem elég magas elvárásaim vannak a külső, a belső és az egzisztencia szempontjából is, aztán eddig valahogy sosem voltam egyedül 2-3 hétnél tovább (már ami a randimentes időszakot jelenti két kapcsolat között). Nyilván még könnyebb annak, aki kevesebbet vár el, de szerintem alapvetően arról van szó, hogy aki keres, az talál, ha tudod, mit keresel, mit akarsz, akkor könnyebb céltudatosnak és hatékonynak lenni párkeresés szempontjából is.
2016. aug. 5. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem ritkák. Az a ritka amikor minden klappol.
2016. aug. 5. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:

8-as

Te ilyen playmate-celeb vagy?

2016. aug. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!