Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Néhány lány/nő miért rakja ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány lány/nő miért rakja ki a mellét a fotókon, majd tölti fel a közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés

Főleg azok akik tudják,hogy van nekik mit kirakni.

Nem érzik úgy,hogy ettől kevésbé fogják őket komolyan venni?Vagy csak én látom így a dolgokat?Nyilván a legtöbb pasi örül ennek,de szerintem egy értelmes nő nem fotózza le úgy magát,hogy a fél kép a melléről szól.

2016. aug. 2. 11:13
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
93%

Erről nekem mindig az a véleményem hogy könnyű azzal villogni amit a természettől kaptunk. Olyan dolgot mutasson amit a saját erejéből elért, ja hogy olyan nincs....értem.

F34

2016. aug. 2. 13:58
 42/56 anonim ***** válasza:

41-eske, mondjuk nekem elég sok van, amit önerőből értem el az életben, ezért is nincs szükségem már rá, hogy a birkák után menjek, szerencsére.

38/N

2016. aug. 2. 14:01
 43/56 anonim ***** válasza:
Mert annyira buták, hogy azt hiszik, a bókok mennyisége fontosabb, mint a minősége. Aztán 2-3 év múlva csodálkoznak, hogy csak trógereket vonzanak be. Ja, mert értelmes pasas nem fog olyan libával járni, aki szerint jó ötlet a csöcseit kirakni facebookra duckface-szel.
2016. aug. 2. 14:27
 44/56 anonim ***** válasza:
0%

Ez mind szép, 43-aska, csak az élet nem azt igazolja, hogy az lesz boldog, akinek a Facebook-on nem látszik a dekoltázsa és az lesz boldogtalan, akinek látszik. :D

Jó feljönni ide, néha olyan hülyeségeket tudtok mondani!

Nem a facebook az Isten. Ha a te fajtádat ez alapján ítélik meg, akkor sajnállak.

Mi, maradi emberek, akik nem a ruhájuk után ítéljük meg a másikat, a való életben ismerkedünk és a másikat megismerve kerülünk közelebb hozzájuk, avagy sem.

Neked ez kemény lesz, gondolkozz el rajta pár napig.

2016. aug. 2. 15:20
 45/56 anonim ***** válasza:
44-es, nem azt mondtam, hogy minden esetben így van. Meg hogy az alapvetően boldog lesz, aki nem mutogatja magát. Szövegértés egyes. De a környezetemben ezt látom... hogy a közönséges leánykák szívják meg. Lehet, hogy a "szürkeegerek" iránt nem érdeklődik 6000 pasi, de nagyobb eséllyel érdeklődik náluk értelmes. Akinek meg ezek közül nem mosogatólé van az agya helyén, az ki tudja azt választani, aki jól bánik vele. Nekem pl. nagy mellem van, de nem pakolom ki direkt (nem túl mély v-kivágású felső nyáron az, ameddig elmegy), mégis boldog párkapcsolatban élek. Nem kell ahhoz kipakolnom a mellem... pedig lenne mit.
2016. aug. 2. 15:57
 46/56 anonim ***** válasza:

44#

Nagyon sajnálom, hogy elemi dolgokkal nem vagy tisztában. Azt mondod "mi másokat nem a ruhái alapján ítélünk meg".

Jó vicc. Ez kb olyan, mintha azt mondanád szegény chippendale fiúk sem tehetnek róla, hogy megnézik őket a nők.

Akkor elmagyarázom, minden megnyilvánulásunkkal kommunikálunk. Ha félpucéran megyek ki az utcára azzal is üzenetet közvetítek magamról.

Amúgy meg nincs ezzel gond, te kidomboríthatod a nemiségedet, nyilván nem öncélúan teszed, a te dolgod. Viszont fogadd el, hogy nem mindenki osztja ezt a szemléletet.

2016. aug. 2. 16:34
 47/56 anonim ***** válasza:
#43-as igazad van
2016. aug. 2. 16:39
 48/56 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Gondolom azért,mert az illető hölgy BÜSZKE AZ IDOMAIRA...Ha szégyelné,akkor valszeg nem tenné ki...
2016. aug. 2. 17:02
 49/56 anonim ***** válasza:

Attól még lehet büszke rá valaki, mert nem teszi közszemlére. :)

Az hogy nem teszi ki, még nem feltételezi azt automatikusan, hogy gnóm, csúnya, prűd vagy akár boldogtalan az illető.

2016. aug. 2. 17:13
 50/56 anonim ***** válasza:
0%
"akik félnek a mellektől" topik. :)
2016. aug. 2. 17:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!