Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Néhány lány/nő miért rakja ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány lány/nő miért rakja ki a mellét a fotókon, majd tölti fel a közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés

Főleg azok akik tudják,hogy van nekik mit kirakni.

Nem érzik úgy,hogy ettől kevésbé fogják őket komolyan venni?Vagy csak én látom így a dolgokat?Nyilván a legtöbb pasi örül ennek,de szerintem egy értelmes nő nem fotózza le úgy magát,hogy a fél kép a melléről szól.

2016. aug. 2. 11:13
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
91%

Bár aki ribinek öltözik/ribis képet rak ki az utána miért lepődik meg mikor a legtahóbb farokképküldözgtő bunkók találják meg és eleve ribinek kezelik? Hogy is van ez?

2016. aug. 2. 11:31
 22/56 anonim ***** válasza:
Vegyen fel bikinit,de akkor ne posztolja ki
2016. aug. 2. 11:31
 23/56 anonim ***** válasza:
94%

11-eske kicsit elszállt magától.

Nem az a kérdés, hogy szép nő miért rak ki magáról képet.

Nekem is nagy a mellem, és képzeld: a profilképemen nem látszik. Sőt arra se érzek késztetést, hogy bikinis, meg csöcskidobós képeket tegyek fel magamról bárhová.

Hasonló mentalitással rendelkezett az egyik beosztottam. Mivel nálunk fontos, hogy megbízható, komoly, és hiteles emberekkel dolgozzunk, először megkértem, hogy vegye le a képeket.

Jött ezzel a kaki dumával.

Legközelebb megköszöntem a munkáját, és nem kellett többé bejönnie dolgozni.

Gondolom, sok ilyen mellmutogatós csajt nem fenyeget az a veszély, hogy felelős pozíciót töltsön be, vagy hogy ismert legyen az üzleti életben. ;)

Sajnos sokan annyira jók csak, hogy a képeikre pár kölyök kiverje.

Más értéket nem tudnak felmutatni.

2016. aug. 2. 11:32
 24/56 anonim ***** válasza:
Igaz #21
 25/56 anonim ***** válasza:
18. Kellett neked súlyzókat emelgetned vele! :D :D
 26/56 anonim ***** válasza:
Azért az öltözködést ne keverjük már ide, nyilván ha valakinek nagy mellei vannak, azzal nem tud mit kezdeni, és bármit is csinál, úgyis "látványosság" lesz belőlük. Viszont amikor valaki a netet telerakja a csöcsös képeivel, az azért már túlzás. Van, aki így akar feltűnni, ez olyan, mint amikor felnőttnek számító huszonéves - vagy még idősebb - nők (?) telepakolják a fb-jukat olyan képekkel, hogy most ilyen színű a körmöm, most így van fésülve a hajam, most csücskösítem a szájamat, az a lényeg, hogy minden róluk szóljon.
2016. aug. 2. 11:33
 27/56 anonim ***** válasza:
#23 én is így gondolom!!
2016. aug. 2. 11:33
 28/56 anonim ***** válasza:
57%
23-aska, nem szorít a glória? :D
2016. aug. 2. 11:34
 29/56 anonim ***** válasza:

Na, jó, komolyra fordítva a szót, nem értem, miért zavar az valakit, hogy Kis Böske Piripócson milyen mélyen dekoltált ruhában tesz fel fényképet a Facebook-ra?

Azt a részét megértem, hogy ha egy olyan szintű munkahelyen dolgozok, ahol ez nem megengedett, akkor természetesen nem mindegy.

De a többi esetben csak szánalmas köpködés a másikra, szerintem.

2016. aug. 2. 11:39
 30/56 anonim ***** válasza:
Miért a nőkkel van mindenki elfoglalva mindig? A 17-es képei nagyon jók. Álszent pasik. Az senkit nem zavar hogy a közösségi oldalakat elárasztjáka félmeztelen, feszítős pasis képek? Az ugyanúgy a magamutogatásról és a szexualitásról szól.
2016. aug. 2. 11:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!