Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Néhány lány/nő miért rakja ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány lány/nő miért rakja ki a mellét a fotókon, majd tölti fel a közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés

Főleg azok akik tudják,hogy van nekik mit kirakni.

Nem érzik úgy,hogy ettől kevésbé fogják őket komolyan venni?Vagy csak én látom így a dolgokat?Nyilván a legtöbb pasi örül ennek,de szerintem egy értelmes nő nem fotózza le úgy magát,hogy a fél kép a melléről szól.

2016. aug. 2. 11:13
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
49%
Nekem pl. olyan alakom van, hogy ha zárt ruhát veszek is fel, feltűnő benne a mellem, a vékonyabb derekam, stb. Én csak akkor tudnék nem kihívó lenni, ha öreganyám otthonkájában járnék.
2016. aug. 2. 11:24
 12/56 anonim ***** válasza:

Seems legit...

2016. aug. 2. 11:25
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
mert élvezik hogyha megnézik őket aztán csodálkoznak hogy csak egy éjszakára kellenek a pasiknak
2016. aug. 2. 11:25
 14/56 anonim ***** válasza:

Igen mint ahogy írták előttem, aki nagyon kirakja direkt a mellekre fókuszálva az majd megtalálja a hasonló szinten lévő férfit, aztán a csaj következő bejegyzése az lesz, hogy de komolytalanok ezek a férfiak. :D

Viszont szerintem ha egy nő kitesz egy képet csinos felsőben, szép dekoltázzsal az szexi és nőies. Csak túlzásokba nem kell esni.

2016. aug. 2. 11:26
 15/56 anonim ***** válasza:
11-vagyok, rám is acsarkodnak, bármit veszek fel, de ez genetika, sajnos az otthonkán kívül talán csak a csador segítene rajta. Azt meg nyáron senki ne kívánja a nőktől, hogy három számmal nagyobb, vastag pulcsiban járjanak.
2016. aug. 2. 11:26
 16/56 anonim ***** válasza:
persze aztan meg elvezitek hogy neznek titeket pff
2016. aug. 2. 11:27
 17/56 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kérlek mondd, hogy te is valami ilyesmi vagy :DD

2016. aug. 2. 11:27
 18/56 anonim ***** válasza:
90%

Hihető! Nekem meg azért kell még a sivatagban is hosszúnadrágba járni, mert a térdgatya túl rövid, a farkam kilóg az alján. Strandra meg be sem engednek.

2016. aug. 2. 11:28
 19/56 anonim ***** válasza:

Meg aztán elmegy a strandra csórikám és mit vegyen fel? Búvárruhát, bikini helyett? :D

Aki nem frusztrált, azt ilyesmi nem zavarja. De itt elég sok a frusztrált ember.

Szerintem egy nő a saját ízlése szerint nyugodtan hangsúlyozhatja, ami szép rajta. Egy szűkebb szoknya, egy mélyebb dekoltázs nem bűn.

Ha pedig valakit ez zavar, az ne nézzen rá. :)

2016. aug. 2. 11:30
 20/56 anonim ***** válasza:
álszentek
2016. aug. 2. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!