Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány lány/nő miért rakja ki a mellét a fotókon, majd tölti fel a közösségi oldalakra?
Főleg azok akik tudják,hogy van nekik mit kirakni.
Nem érzik úgy,hogy ettől kevésbé fogják őket komolyan venni?Vagy csak én látom így a dolgokat?Nyilván a legtöbb pasi örül ennek,de szerintem egy értelmes nő nem fotózza le úgy magát,hogy a fél kép a melléről szól.
Én azt tapasztalom, elég gonoszan fog hangzani:
Ilyen lányok/nőknek valójában emberileg egy nagy NULLA ezért egyetlen "különleges, egyedi, értékelhető" benne tudja mutogatni testét másoknak az interneten. Ilyen lányokat nagyon sajnálom ugy probálnak nagy fontos valakinek látszani hogy testüket árulva(sex oldalban illő képeket tesznek fel magukról) képeit felteszik netre sok likeért, sok jó hozzászólásért tudja magáról mondani hogy ő nagy valaki,ő nagyon jó nő, őt mindenki szereti.
Szerintem egy erős, magabiztos, sikeres nő büszke a testére, a lelkére, a szellemére. Az, hogy mélyebb dekoltázzsal van fenn a Facebook-on, vagy egy elegáns kosztümben, vagy hogy feltesz-e nyaralós, fürdőruhás képeket, vagy hogy egyáltalán fenn van-e a Facebook-on, az már lényegtelen.
Aki szép, vagy szexi, vagy intelligens, vagy bátor, szókimondó, arra mindig fröcsögni fog a társadalom nagy része: a BIRKÁK. Mert valamivel nekik is kell foglalkozni, ha már lelkileg csökevényesek. Ez vigasztalja őket az elcseszett életük miatt. Nem kell haragudni rájuk, csak sajnálni őket.
Végezetül egy-két hozzászólás alapján: ha valakinek, egy nőnek a fényképen látszik a dekoltázsa, azért nem ugyanaz, mint amikor egy férfi (de akár nő is) közzéteszi a nemiszervét. :)
D*gni akarnak. Mégis szerinted miért?
Tök mindegy, hogy ki mit mond, meg hogy ő nem olyan, barátja van. :))
Senki nem kötelezi rá őket. Én azt várom, h mikor raknak a szájukba egy vastag répát vagy uborkát, hogy kevesebbet keljen filózni a régi osztálytásnak, havernak, nős kollegának vajon Juci,hogy *op.
Mert azért hiába is tagadjátok, ha egy nő feltesz magáról kb. hasonló képet (nem én vagyok rajta természetesen)
Mégis inkább szexinek fogják tartani, mint téged (szól ez a srácoknak) amikor meglátják a meztelen, csoffadt testedet, amint éppen a kisujjnyi kukidat állítod fel, miközben próbálod mobillal lefotózni a tükörben. :)
Én nem tudom de az én férfiismerőseim között senki nem rakja ki a nemi szervét a facebook-on. :D Így már érthetőbb a képlet.
Ezek szerint te a csöcskidobós képekkel "alázod" le a többi hapsit? Érdekes.
Fogalmad mennyi mindent mesélsz ilyenkor magadról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!