Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hal el olyan könnyen a beszélgetés nőkkel?
Figyelt kérdés
Hizelgett nekem, én meg megkérdeztem hogy mit szeretne, hogy ne raboljuk tovább egymás idejét. erre nem válaszolt. Kérdés. Csak hülyeségből csinálják ezt, szórakoznak, hogy be nyalják magukat, mondanak minden szépet, de amúgy meg ha rátérek a lényegre akkor semmi komollyal nem tud elő állni és menekülőre fogja ?2016. aug. 2. 09:11
1/11 anonim válasza:
Ha komolytalanul szól hozzád te pedig komolyan válaszolsz, azt "leugatásnak" veszi és visszahúzódik. Ennyi a történet.
2/11 A kérdező kommentje:
ja, ami valójában határozottság..
2016. aug. 2. 09:19
3/11 anonim válasza:
Igy kipakolni nem jo, vagy ez a nyilt laposdi logikusnak tunhet nekunk ferfiaknak, de ezzel nagyon konnyen el lehet bukni a dolgokat.
4/11 anonim válasza:
A hülye piicsák nem szeretik a komoly férfiakat. Valóban úgy érzik okosabb vagy és valami gondod van vele, mert számon kérted...
Normális nővel lehet komolyan beszélni.
5/11 anonim válasza:
Nem, rosszul látod. A "határozottságot" nem ilyenkor kérik számon, az döntéshelyzetben számít.
Amikor odajön hozzád kommunikációt kezdeményezni, azt te döntéshelyzetnek veszed?
Itt a baj.
Próbáld meg lazábban felfogni, mert elijesztesz mindenkit
6/11 A kérdező kommentje:
Döntés helyzet igen.
2016. aug. 2. 09:36
7/11 anonim válasza:
Jobban szeretem, ha valaki van annyira spontán, hogy nem mondja a szemembe, hogy "jössz dugni?" -mert ez a kérdés ilyen módon "határozott". Én sem válaszolnék többet. Ha azt írod, hogy te komoly kapcsoaltot keresel, az egészen máshogy hangzik, mintha megírod, hogy "ne raboljuk egymás idejét, írd le mit szeretnél." xD
8/11 A kérdező kommentje:
Annak meg értelmét nem látom, hogy bele menni elpötyörészni, és még 5x meggondolja magát a lány meg igen is meg nem is.. nem tudja eldönteni. Én már ebbe belefáradtam.. beszélgetek egy lánnyal már 1 hónapja, de én keresem rendszeresen, azt mondta szeretne találkozni.. ehhezképest, mi van ? Felhoztam neki már nem egyszer, de valahogy neemjó meg majd csak még nem érzi úgy... Hagyjuk már az ilyet!
2016. aug. 2. 10:35
9/11 anonim válasza:
A nők sajnos nagyon könnyen és gyorsan ítélkeznek és rengeteg elvárásuk van sajnos
ezzel szemben kevésben van meg a megfelelő alap intelligencia és józan paraszti ész :(
én nő létemre csak bambulok néha hogy mi folyik ebben a világban.. mindenki panaszkodik ahelyett hogy saját hozzáállásán változtatna
10/11 anonim válasza:
#9-es ertelmesnek tunik elsore kerdezo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!