Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha így érzek?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam együtt senkivel szexuálisan. Sajnos ez így jött össze, rossz pasikkal találkoztam. Viszont sokszor ábrándozok arról hogy egy helyes pasi erőszakkal a magáévá tesz, megerőszakol. 24 éves lány vagyok.2016. júl. 30. 19:22
1/5 anonim válasza:
Ez egy népszerű fantázia a nők nagy részénél, persze valójában nem konkrét erőszakra vágynak, csak egy domináns szereplőre.
A szűz lányoknál ez annyival érdekesebb, hogy nem tudják, hogy egy tényleg kemény menet milyen, van aki persze szereti, más nem, ők viszont csak a gondolatához vonzódnak, de mikor oda jutnak, akkor lehet, hogy kiderül, valójában a lágy szeretkezést favorizálják
2/5 Blade Bone válasza:
:D Aztaa, szurkolok hogy valóra váljon. :D
3/5 anonim válasza:
Nekem is van ilyen fantáziám. DE csak egyvalakivel próbálnám ki,akit szeretek. :)
4/5 anonim válasza:
@3-as: hidd el a pároddal érdemes kipróbálni egy ilyen fantáziát. Nekem egy régi párom vágyott erre, szerencse is kell a jó kivitelezéshez, de emlékezetes éjszaka volt.
Ehhez persze kell tényleg maximális bizalom, ez biztos.
5/5 anonim válasza:
Normális lehet, hiszen vannak szexuális szükségleteid, ki kell elégítened ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!