Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak barátságot érzek iránta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak barátságot érzek iránta, vagy többet is?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezt nekem kellene eldöntenem, de mégsem megy. Egy kicsit vonzódom is hozzá, de nem mondanám azt, hogy tetszik. Nagyon jóban vagyunk, és hiányoznak a beszélgetéseink, ha sokáig nem látom őt. A gondolkodásunk is nagyon megegyezik. Olyan, mintha lelkitársak lennénk.

Nektek volt már ilyen barátságotok?

2016. márc. 17. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Lany vagy fiu vagy?
2016. márc. 17. 21:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Lány.
2016. márc. 17. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű, de közönséges tesztnek vetheted alá magad. Képzeld el, hogy az illetővel szeretkezel. Ha undort érzel és viszolygást, akkor ez csak barátság.... Képzeld, hogy orálisan kényeztet téged. Mit érzel? Szerintem nem akarnád.
2016. márc. 17. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt, eleinte én is vacilláltam, hogy ez most mi...de a lelkitárs, meg a szerelem két külön dolog. Jókat beszélgettek, meg hiányzik, ha nem, ez nem jelenti azt, h működne egy kapcsolat. Lelkitárs, azt érted alatta, h ugyanolyan problémái vannak? Ő hogy van veled?
2016. márc. 17. 21:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ugyanolyan a gondolkodása és a viselkedése, mint nekem. Szerintem ő ugyanígy van velem, legalábbis így érzékelem. Hogy kicsit mintha tetszenék neki, de inkább csak barátság.
2016. márc. 17. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Ügyesen kitértél :) Remélem, legalább gondolatban megtetted, ha már ilyen szemérmes vagy.
2016. márc. 17. 21:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazából változó. Néha úgy érzem, hogy nagyon tetszik, néha meg semmi.
2016. márc. 17. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha képes vagy hozzá vonzódni, akkor szerintem ebből jó kapcsolat lehet.
2016. márc. 17. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez igaz, az ilyenből nagyon jó kapcsolat lehet mármint párkapcsolat. Szerintem olyan mintha félnétek h a másik mit válaszol majd , és h végleg elveszítitek egymást. Legaláb is hasonló
2016. márc. 17. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!