Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam a fiúbarátommal, hogy én CSAK barátságot érzek iránta?
Pár hónapja ismertem meg,és elég gyakran találkozgatunk. Az elején elhívott randizni,de nemet mondtam,merthogy nem érzek iránta semmi olyat. Azt mondta,hogy nem gond,attól még lehetünk jó barátok,mert nagyon bír. Azóta is főleg ő hív találkozgatni,de a szimpátia kölcsönös,csak hát én CSAK barátként tekintek rá,részemről nincs meg a vonzalom. Ő azóta egyszer mondta,hogy kezd eléggé megkedvelni. Azt hittem,megértette,h én nem akarok tőle többet,de néha érzem h "úgy" közeledik felém. Pl: túl közel hajol,gyakran hozzám ér,rengeteget foglalkozik velem,stbstb. Nagyon jól érzem magam vele,és ő is velem,csak jó lenne,ha ő is csak barátként tekintene rám. Ha kicsit hanyagolom,attól jobb lesz? Vagy beszéljek neki más fiúkról? Az meg már egy nagyobb probléma,h az egyik haverja jön be nekem...de erről nem szóltam neki.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!