Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esély egy Porschéval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély egy Porschéval normális nőt találni?

Figyelt kérdés
Normális, talpraesett, jóképű pasi vagyok, de az utóbbi években nem mosolygott rám a szerencse érzelmi téren. Vagyis inkább a pofámba röhögött. Már régóta nedves álmom egy Porke, de félek, ha megveszem, akkor onnantól kezdve csak a ledér leányzók látókörében leszek jelen. Viszont, ha nem veszek, akkor meg valószínűleg egyedül fogok megdögleni.

2016. júl. 30. 18:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szia. Teljesen megértelek a kérdés kiírása okán. De! A párkapcsolat nem igazán ettől függ. Persze az is igaz, hogy döntsd el, ki a célcsoportod. Ha a felszínes, csak az anyagiakat leső és őszinte érzelmeket nem adó nőre vadászunk, akkor esetleg az önbizalom növeléséhez hasznos segédeszköz lehet egy sportautó. De sajnos tartalmas, meghitt, bensőséges kapcsolatra aligha tudsz így szert tenni. Magam is voltam Porsche tulajdonos, 4 db is volt közel 20 év alatt, és az alábbiakat tapasztaltam:

A komolyabb, érzelmesebb nőket hidegen hagyja. A szolidabbakat talán még taszítja is, mert felszínesnek, menősködőnek tűnsz vele.

Villamosmegállóban álló phuntzee-knak füttyögetni jópofa dolog volt anno a 911esem vagy a Boxsterem volánja mögül, vissza is mosolyogtak, de itt meg is állt.

Nekem az érzelmi életem mindig független volt attól, hogy milyen kocsim van. Pl volt hogy szedtem fel szórakozóhelyen csajt, ott benn nem latszott az autóm. Randin persze érdekes volt a dolog, de ezek felszínességek, hamar kihasználnak.

Szóval: a Porsche az újkori világ legnagyobb csodája, ha megteheted, vedd meg, nagyobb élmény, mint egy phuntzee. Akkora feeling, olyan hihetetlenül jó érzés vezetni egy ilyet, annyira stílusos, szép, jó, exclusive dolog, hogy még egy drága ingatlan birtoklása sem ad ekkora élmenyt.

De te nem egy sportkocsi hiánya miatt fogsz egyedül megdögleni. Ha nincs benned önszeretet, nem vagy rendben önmagaddal, nem hiszed el magadról, hogy megérdemelsz egy olyan nőt, aki testileg is lelkileg is hozzád illik, ezen nem fog segíteni egy autó birtklása.

Önmagadon kell dolgoznod, fejleszd az önelfogadást, önszeretet és a kisugárzásod, rezgésed fog emelkedni.

Sőt a mentorom, aki a keleti filozófiák tanításait vallja és alkalmazza, azt mondja, hogyha itt az ideje és dolgod van valakivel, akkor bevonzod, ha nem, akkor hiába görcsölsz.

Nekem pl még társkeresőn sem lett komoly barátnőm. Ellenben az összes eddigi kapcsolatot személyes ismerkedés társaságbna, iskolában, munkahelyen, utcabeliekkel stb stb, így alakultak. Ha már megszeretsz valakit és ő is teged, akkor nyugodtan vidd el kirándulni a porolóval, vagy lépj be a Porsche Club Pannoniába, aminek első elnöke magam voltam és nagyon jó társaságba kerülsz. (De ott nincsenek facér csajok, inkább párok).

Szóval jó önfejlesztést, jó ismerkedést és jó Porschézást. (Most nekem sincs, Mergám vanm de a közeljövőben akarok venni én is egyet, ha műszaki segítség kell, írj)

2016. júl. 31. 07:11
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tartalmas választ! :) Én sem kifejezetten a csajozás céljából szeretnék ilyen autót, hanem mert a Boxster S egy hihetetlen jó autó az árához képest. Építészetileg a csúcs, ennél jobban súlypontot elhelyezni lehetetlen, tehát stabil is, mint egy darab deszka. Már évek óta célom egy ilyen, de sose került még elérhető közelségbe. Persze jelenleg a folyamatos nőtlenség plusz motiváció. :)
2016. júl. 31. 09:49
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek a luxusautók, imádom meg minden.

Viszont baromira zavarna a vele együtt járó feltűnés, márpedig aki ilyen autót vesz annak számolnia kell vele.

Dubaiban, Svájcban vagy Amerikában, ott nem nagy kaland ilyen autóval furikázni.

Ráadásul akkor éri meg venni egy ilyen járgányt ha van olyan hely ahol meg tudod járatni egy kicsit. :)

2016. júl. 31. 12:19
 24/24 anonim ***** válasza:
21-es vagyok. A feltűnést meg lehet szokni, le lehet tojni. Engem sosem zavart, néha még szórakoztatott is, de nem ez motivált a Porsche vásárlásban, de vissza sem tartott. Amúgy pl Bp belvárosában de szerte az országban sok drága autó járkál. Ma már ez nem téma.
2016. aug. 1. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!