Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esély egy Porschéval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély egy Porschéval normális nőt találni?

Figyelt kérdés
Normális, talpraesett, jóképű pasi vagyok, de az utóbbi években nem mosolygott rám a szerencse érzelmi téren. Vagyis inkább a pofámba röhögött. Már régóta nedves álmom egy Porke, de félek, ha megveszem, akkor onnantól kezdve csak a ledér leányzók látókörében leszek jelen. Viszont, ha nem veszek, akkor meg valószínűleg egyedül fogok megdögleni.

2016. júl. 30. 18:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%
álomországban igen, ott talán még pénzed is van egy porke-ra
2016. júl. 30. 20:10
 12/24 anonim ***** válasza:
Tudod, kérdező, van egy ellentmondás a kérdésedben. Normális nőt akarsz találni olyan módszerrel, amivel csak felszínesekhez juthatsz. Mikor néztél utoljára magadba? Ismered egyáltalán magad, hogy ki vagy, és hogy milyen nők illenek hozzád valójában?
2016. júl. 30. 20:15
 13/24 A kérdező kommentje:

16-os - ráhibáztál, pont Álomországban vagyok, ezért is tudnék rá félretenni.

15-ös - nem rossz a társaság, hanem nincs társaság. Kevesen vagyunk magyarok a környéken, egyedülálló magyar lány meg végképp.

17-es - igen, néztem magamba. :)

2016. júl. 30. 20:37
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálam csak akkor lenne esélyed, ha emellé egy 100 milliós saját penthouse lakásban laknál, meg valami nagyon-nagyon-nagyon menő állásod lenne és évente kétszer járnál a trópusokra üdülni, télen meg luxus szállodában szürcsölnéd a bort két síelés között.

Egyébként azt gondolnám, hogy na, itt egy újabb szerencsétlen, aki ezen a mániás szellemi szinten van, hogy összekapart egy menő verdára, amivel lehet feszíteni, mert nem fogja fel, hogy ő valójában nem egy milliomos playboy/deresedő halántékú cégvezető, úgyhogy jobb lenne, ha ezt el is fogadná és ennek megfelelően élne, nem egy redvás autóra verné a fäszát, miközben sokkal értelmesebb dolgokkal is foglalkozhatna.

Kb. annyiba néznélek, mint a csajokat, akik egy lepattant albiban laknak csoportosan vagy otthon a szülőkkel, aztán vesznek 600 ezerért egy táskát, amivel aztán a villamoson utaznak, és utána pár hónapig a TESCO-ban számolgatják, hogy hány deka párizsit tudnak venni a tuti tatyó után megmaradt pénzükből..

2016. júl. 30. 21:05
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lapos tv meg digi tv tányér a putriban... Mondhatnám még, hogy mi jut eszembe az ilyenekről.
2016. júl. 30. 21:06
 16/24 A kérdező kommentje:
nálad nem is akarnék semmi esélyt, nem vagyok búza... :P Amúgy egy Boxster errefelé bérből és fizetésből könnyedén kigazdálkodható, valamint én nem csak feszíteni fogok benne, hanem bizony be fog csöveződni, és pár hegyversenyen is el fog indulni az az autó.
2016. júl. 30. 21:16
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, de mindegy.
2016. júl. 30. 21:22
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem ARRAFELÉ kérdezősködsz erről amúgy? Mit érdekel téged a gagyi magyarok véleménye, mikor ARRAFELÉ, ÁLOMORSZÁGBAN minden másként van és amúgy is?
2016. júl. 30. 21:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
14-es válaszoló köszi, vidám perceket okoztál a soraiddal :D
2016. júl. 30. 21:48
 20/24 anonim ***** válasza:
83%
" Paff, a bűvös sárkány, senkitől se félt Álomország tengerpartján játékok közt él."
2016. júl. 30. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!