Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csalódnátok a párotokban? Van még esély egy normális kapcsolatra?
a párommal mielőtt hozzáköltöztem volna 1 évig randizgattunk, tehát együtt voltunk. Sajnos a távolság miatt volt olyan hogy csak ritkábban tudtunk találkozni. Ő már elvált, és nemsokkkal utána ismertük meg egymást. Tudtam hogy az exével tartja a kapcsolatot, de a nőnek is van párja, tehát nem paráztam, találkoztam is vele, és meg voltam nyugodva.
Azóta másfél éve élünk együtt.
Viszont amikor kb fél éve voltunk együtt, történt egy olyan dolog hogy a telefonján láttam, hogy az exének elég fura dolgokat ír. A tartalommal nem is voltak konkrétan problémák, de a "kisdrága" és stb becézésektől lesokkolódtam. és a szivecskéktől is.
Azt mondta hogy nyugodtan olvassam végig az üzeneteket, mert semmi olyat nem találok. És hát ezeket találtam. Nagyonnagyon nagyot csalódtam, és nem is tudtam hova rakni a dolgot. A szivecskék meg a bencézgetések akkor szűntek meg amikor én odaköltöztem hozzá, de amikor randizgattunk közben ilyeneket írosgált. és nagyon nagyon kiborultam. Ő csak annyit mondott hogy szerette volna a baráti kapcsolatot megtartani a nővel. tehát így?
azóta úgy érzem hogy teljesen ki vagyok ábrándulva belőle, ő meg azt hiszi hogy így tovább tudjuk folytatni a kapcsolatunkat... Elköltöztem érte az ország másik végébe, és nagyon becsapva érzem magam.
Szerintetek sincs már egy ilyen kapcsolatnak jövője?
Köszönöm a válaszokat!
Lehet, h nekem nem egyertelmu a leirasbol, de masfel eve vagytok egyutt, akkor lattad az uzeneteket es most jut eszedbe serelmezni?
Ha nem bizol benne, akkor minek vagy vele? Van pasi ezer.
Akkor mi a kerdes? Hiszen tudod, h nem jo, de nem tudsz lepni. Vegyel ki egy szobat, az olcsobb. Vagy
lepj tul rajta.
Kb fél él együtt élés után láttam az üzeneteket,
amik akkor írodtak amikor még nem költöztem oda, de randizgattunk és időt töltöttnk együtt.
1 év eltelt mióta láttam az üzeneteket, és azóta emészt a dolog
Mi jövőre házasodunk, 3 éve vagyunk együtt. Valamelyik nap fel akartam hívni anyukámat az ő telójáról (az enyém lemerült). Elkezdem ütni a megfelelő betűket, mi az első, amit kiad? Az exe beceneve szívecskével. Vágtam egy fejet, mutattam neki, mondta, hogy ó.
Pasi, eszébe se jutott átírni, évek óta úgy van. Kitörölte a névjegyzékből a szívecskét. Kérdezte, hogy a becenevet is kitörölje-e. Mondtam neki, hogy nem kell, gondolom ha így szokta meg, hát maradjon így benne. Ő is drágaság, vagy ilyesmi néven futott.
Megbeszéltük elmondtam, elmondta, lezártuk.
De ha téged zavar, akkor nyisd ki a szád, beszéld meg vele, rágd át magad rajta, mert egyik pasi se gondolatolvasó.
És az, hogy csak azért vagy vele, mert anyagilag nem, engedheted meg magadnak, hogy elköltözz, épp olyan rossz, ha nem rosszabb, mint hogy ő annak idején becézte az exét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!