Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy lányért "küzdeni" akinek nem tetszek?
Hagy rá, apus! Lesz olyan szekér, ami jó időben jön, és megáll neked. Te most futnál csak azért, hogy felvegyen egy?
26/F
De téged meg tudna hódítani egy nó, aki nem tetszik neked? Ha nem jön be, nem kívánod? Felőlem jöhetne egy adonisz is ha pl. szőke a haja. Egyszerűen nem tetszenek a szőkék. Csinálhat bármit, viselkedhet bárhogy. Fogadd ezt el, senkire nem eröltetheted ré hogy tetszél neki.
N.
Szerintem kicsit túltoltad a Hamupipőkét XDDDD
A gyönyörű szép egy kopó tulajdonsága a nőknek, bezzeg, ha azt mondtad volna, hogy ő egy nagyon rendes szekér, jó kocsissal, pej paripákkal...
Nem.
Aki nem szeret (vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy nem vonzódik), az eleve kiesik a rostán.
Értem én, hogy te tudnád/tudod szeretni, de ez ha nem megy kölcsönösen oda-vissza, akkor megette a fene az egészet - a legjobb esetben is részéről csak kihasználás, majd elhagyás lesz a véged.
Örülj neki, hogy tudsz frankón szerelmes lenni (csudajó érzés), és nyugi. Menni fog a dolog mással is!
Haver.. A saját érdekedben mondom, hogy MOST tegyél le róla. Ha ezt az állapotot fenntartod akkor egy lelki toprongy leszel rövid időn belül, az meg nagyon megronthatja más lányokkal a kapcsolatod a jövőben és sokkal nehezebb dolgod lesz.
Ha eddig nem tetszettél meg neki 99%, hogy később se fogsz. Az az 1% meg nem inkább hibahatár, mintsem ok azért, hogy folytasd.
Ja előző vagyok. Jelenleg elvakít téged az a rózsaszín köd. De egy jó tipp a jövőre. Bármennyire is gyönyörű, kedves meg miatököm, mindig próbálj objektíven mérlegelni és kérdéseket feltenni magadnak. Olyankor megkapod a válaszaid és sok fájdalomtól megkíméled magad.
Ha nem törődik veled nincs miről beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!