Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes egy lányért "küzdeni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy lányért "küzdeni" akinek nem tetszek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 16:55
1 2 3
 11/21 Noren1989 ***** válasza:

Hagy rá, apus! Lesz olyan szekér, ami jó időben jön, és megáll neked. Te most futnál csak azért, hogy felvegyen egy?

26/F

2016. júl. 29. 19:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha az elején nem sikerült fellángolást keltened benne, akkor aligha. Túl nagy munka lenne. Előbb találsz olyan szintű lányt, és azzal biztosabban össze is jönne
2016. júl. 29. 19:45
 13/21 A kérdező kommentje:
11. értem én de ő nem egy szekér hanem egy pompázatos hintó káprázatos és mese szép... nagyon köszönöm a válaszokat sajnálom hogy senki nem írta azt hogy igen is értemes küzdeni érte de már kapizsgálom hogy álomvilágban élek :(
2016. júl. 29. 20:28
 14/21 anonim ***** válasza:

De téged meg tudna hódítani egy nó, aki nem tetszik neked? Ha nem jön be, nem kívánod? Felőlem jöhetne egy adonisz is ha pl. szőke a haja. Egyszerűen nem tetszenek a szőkék. Csinálhat bármit, viselkedhet bárhogy. Fogadd ezt el, senkire nem eröltetheted ré hogy tetszél neki.

N.

2016. júl. 29. 20:41
 15/21 Noren1989 ***** válasza:

Szerintem kicsit túltoltad a Hamupipőkét XDDDD

A gyönyörű szép egy kopó tulajdonsága a nőknek, bezzeg, ha azt mondtad volna, hogy ő egy nagyon rendes szekér, jó kocsissal, pej paripákkal...

2016. júl. 29. 20:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Aki nem szeret (vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy nem vonzódik), az eleve kiesik a rostán.

Értem én, hogy te tudnád/tudod szeretni, de ez ha nem megy kölcsönösen oda-vissza, akkor megette a fene az egészet - a legjobb esetben is részéről csak kihasználás, majd elhagyás lesz a véged.

Örülj neki, hogy tudsz frankón szerelmes lenni (csudajó érzés), és nyugi. Menni fog a dolog mással is!

2016. júl. 29. 21:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Haver.. A saját érdekedben mondom, hogy MOST tegyél le róla. Ha ezt az állapotot fenntartod akkor egy lelki toprongy leszel rövid időn belül, az meg nagyon megronthatja más lányokkal a kapcsolatod a jövőben és sokkal nehezebb dolgod lesz.

Ha eddig nem tetszettél meg neki 99%, hogy később se fogsz. Az az 1% meg nem inkább hibahatár, mintsem ok azért, hogy folytasd.

2016. júl. 29. 22:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Ja előző vagyok. Jelenleg elvakít téged az a rózsaszín köd. De egy jó tipp a jövőre. Bármennyire is gyönyörű, kedves meg miatököm, mindig próbálj objektíven mérlegelni és kérdéseket feltenni magadnak. Olyankor megkapod a válaszaid és sok fájdalomtól megkíméled magad.

Ha nem törődik veled nincs miről beszélni

2016. júl. 29. 22:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem érdemes. Nem vagyunk állatok, hogy egy kósza szexért küzdeni, vért izzadni kelljen.
2016. júl. 30. 09:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem. Csak jobban fog fájni.
2016. júl. 30. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!