Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes egy lányért "küzdeni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy lányért "küzdeni" akinek nem tetszek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 16:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Azért érdemes küzdeni aki akar téged. Küzdeni nem a csaj ellen kell, hanem vele az élet nehézségei ellen. Ha ő nem a bajtársad, nem áll melletted... Akkor ővele vívod a háborút. És az ellenségből legritkábban lesz jóbarát. Olyan csajért küzdj akinek kellesz
2016. júl. 29. 17:02
 2/21 Titusztitusz ***** válasza:
Szerintem nem...
2016. júl. 29. 17:06
 3/21 anonim ***** válasza:
Nem, fogadd el hogy nem tetszel neki.
2016. júl. 29. 17:06
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem. A lányoknak csak a külső számít, az meg nem fog változni.
2016. júl. 29. 17:14
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

N agyon kevés

E sélyed van

M eghódítani

!

2016. júl. 29. 17:14
 6/21 A kérdező kommentje:
és ez biztos még ha úgy érzem is hogy beleszerettem és az egész életem leélném vele?
2016. júl. 29. 17:15
 7/21 anonim ***** válasza:

Szóval nem vagytok együtt, fogalmad sincs, hogy hogy viselkedik egy párkapcsolatban, és nem álltok olyan közel egymáshoz lelkileg, nem illetek össze (hisz nem vagytok együtt), de te leélnéd vele az életed?

Ideje felnőni.

Engedd el a lányt. Nehéz, de jobb, mint még a fene tudja mennyi ideig szenvedni érte.

2016. júl. 29. 17:29
 8/21 Titusztitusz ***** válasza:
5-ös...Mondták már hogy lebilincselő humorod van? Eszméletlenül kreatív a hsz-ed,és magával ragadó a kifejezési formád...
2016. júl. 29. 17:32
 9/21 A kérdező kommentje:
7. csak azt szerettem volna kifejezni hogy minden nap minden percen csak ő jár a fejemben már sajnos másfél éve... nem is vágyom másra csak rá.természetesen nem teperek rá minden nap kifogása csak annyi hogy nem szeretne most párkapcsolatot amit valahol el is hiszem mert egyedülálló amióta ismerem. nem tudom mit tegyek de ha mindenki nemet mond valamit ki kell találnom :S
2016. júl. 29. 17:51
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem, hagyd a fenébe. Sok hal van még a tengerben.
2016. júl. 29. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!