Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes itt még küzdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Seshoumaru kérdése:

Érdemes itt még küzdeni?

Figyelt kérdés

Hat évig együtt éltem a barátnőmmel az utolsó időszakban hullámvölgybe került a kapcsolatunk sokat dolgoztam kevesebb figyelem jutott rá ezért ő úgy gondolta ezt azzal kompenzálja hogy megcsal, heteken keresztül bele hazudva szemembe amíg én dolgozni jartam A saját lakásomban megcsalt a barátnője testvérével .

Ezt én megtudtam pár nap huzavona se veled se nélküled szerű élet után úgy döntött szakít velem mert nem hiszi hogy megtudtam volna neki bocsátani és színte rögtön vissza is szaladt ahhoz az emberhez akivel megcsalt , eltelt pár nap és ők ország világ előtt felvállalták hogy együtt vannak miközben ez az ember családos és házas csak nem él együtt a feleségével .

A volt barátnőm munkahelyen nagyon közel van ahhoz ahol én is lakom itt szinte minden nap látom és beszélni is tudok vele, sokszor szoktam vele beszélni és még mindig tudok rá hatni valamilyen szempontból és a beszélgetéseink alapján kiderült hogy én még mindig szeret engem de valahogy szereti ezt a másik embert is félelemből nem mer hozzám visszajönni ezért együtt marad a másikkal, de volt rá példa hogy ebben az időszakban velem is lefekudt, mondta és írta hogy szeret .

Azt érzem hogy amikor velem van akkor engem akar, de amint tőlem elmegy rögtön fut a másikhoz, már annyit küzdöttem és küzdők ami szinte erő feletti Újból és újból le Rant a mélyére És amint valahogy felkelnék onnét valahogy mindig olyan szituáció alakult ki hogy vissza jutok a melyre. Mit kéne tennem ahhoz hogy ez a lány velem maradjon vagy ha tényleg nincs remény már erre akkor hogy felejtsem őt el hogy lépek tovább ?

2015. dec. 20. 06:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne akard, hogy veled maradjon ez az önző ribi. Most komolyan, nem látod, hogy ezzel a lánnyal képtelenség közös jövőre alapozni?

Hazudott megcsalt és most kettős életet él. Legjobb, ha útnak indítanád új élete felé egy jó nagy pofon kíséretében.

2015. dec. 20. 06:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ezt kéne tennem, ez a legrosszabb az egészben hogy tudom hogy mit kéne tenni mégsem azt csinálom, hanem ellentétben direkt az ellenkezőjét de csak azért mert még mindig nagyon szeretem és ezt valahol kihasználja
2015. dec. 20. 06:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy fáj, de ha képes volt megcsalni, semmiképpen se küzdj tovább. Ha visszamegy hozzád, mi a biztosíték arra, hogy nem csal meg újra? Általában aki egyszer megteszi, az megteszi újra.. sajnálom.:/
2015. dec. 20. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes.

Nagyon hasonló szituban voltam az exel, velem volt előbb, majd bejött egy új valaki a képbe. Akkor ment a huzavona, ha velem volt engem szeretett, ha a másikkal őt, közben próbált vissza is kapni meg nem is, végül én ki tudtam szállni,pedig nagyon szerettem.

Jó döntés volt.

Az ilyet hagyni kell.

Egyébként végül két szék közül lecsücsült a padlóra.

2015. dec. 20. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A jó Isten áldjon meg! Tedd amit J.W. irt.

Kelj fel a sebeid nyalogatásábol!

Legyél már férfi!

Engem most állitottak válaszut elé!

Nagyon sz.r volt!

De választanom kellett!

Vagy EMBER maradok, v. egy báb akit manipulálhat!

Dönts magadrol!

2015. dec. 20. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Onnantól,hogy probléma merült fel és ő megcsalt nincs nagyon miről beszélni. Problémák mindig lesznek akkor ő mindig félreqúr? Rohan vissza amint tőled elmegy, tényleg egy ilyen nő kell neked? Komolyan? Legyen önbecsülésed! Komolyan a kérdésekből ítélve itt egyik férfinak sincs önbecsülése és tök papucs még azok után is, hogy megcsalták?! wtf
2015. dec. 21. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!