Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is az a baj a nők 98,5%ával hogy nem egyértelmü jelekben kommunikálnak?
Lehet egy szó, aminek 500 féle tartalma lehet mögötte hogy ő most mit ért alatta.. az csak az ő buksijába van hogy mit szeretne.
Itt pl volt az a kérdés hogy Egyedül van épp, a lány
Ebből arra következtetni elsőre hogy magányos, vagy nincs aki felizgassa. Közben kiderült, hogy ő azt úgy érti Unatkozik..
Elég borzasztó ez a dolog, félrevezető. Most Ha pisálnom kell, én se mondom azt hogy viszket a farkam. Itt enyhén fogalom zavarban szenved sok nő szerintem. és ők ezt nevezik jeleknek.
Ez is probléma de az is hogy sokan nem mennek oda leszólítani, társalogni, ismerkedni, felszedni, és hazavinni.
(Én sem.)
23/F
Szerintem a nők többsége elég egyértelműen kommunikál, csak a pasik nem tudják azokat értelmezni.
Tegnap reggel megmondtam egy pasinak, aki írogatott egy ideje, hogy nem fogok találkozni vele, mert nem érdekel és mert tök unalmasnak találom.
Ma reggel megint írt úgy, mintha nem küldtem volna el tegnap. Ennél egyértelműbb már nem tudok lenni :D
Az nem a nők problémája, hogy ti nem tudjátok értelmezni, mit jelent az "egyedül lenni" kifejezés.
Vannak olyanok is, akik el sem döntik, mit értenek a szavuk alatt, hanem a visszajelzéstől függően mondják, hogy hát igazból tök mást. Tehát bármit próbál az ember dekódolni, az sosem jó. Kicsit olyan, mint a kvantumfizika, a mérés befolyásolja az eredményt :D
Aztán az is ott van - jóval általánosabban - hogy egyesek nem gondolnak bele abba, hogy az adott jelnek többféle értelmezése is lehetséges. Az ő szemszögéből oké, hogy logikus, de a másik embernek nincsenek meg ugyanazok az információk, mint neki, és abból a kevésből, ami van, többféle értelmezés is lehetséges.
Egy példa: képküldés után nem reagál a lány többet. A lány tudja, miért csinálta, de a srác, aki csak az eltűnést látja nem. Számára többféle verzió lehetséges más-más valószínűségekkel.
- nem ment át valamelyikük üzenete
- elfelejtett írni a lány
- nem az esete a lánynak
- a lány három napja a barátnőivel röhög a képén
- a lány megijedt a képétől mert emlékeztette egy rossz ismerősére
- a lány elhunyt háztartási balesetben
- a lány azt hiszi, a srác túl jóképű hozzá, és nem mer tovább közeledni
stb stb
Jó, persze, aki egy tengeri moszat szintjén áll agytevékenység szempontjából az 1, max 2 lehetőséget tud egyáltalán elképzelni, de aki egy kicsit is nem hülye, abban ilyenkor felmerülnek kérdések. Viszont kérdezni ugye meg tilos, mert akkor őrült értetlen zaklatók leszünk, meg a lányok eleve utálnak ilyen kérdésekre válaszolni.
De persze a hiba mindig a srácokban van... (a hímnemű tengeri moszatokat nem számítom ide)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!