Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért nem élvezi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért nem élvezi a főzést annyira mint a szexet?

Figyelt kérdés

Miért nem lelnek örömet benne ?

De ez szerintem nem is kéne hogy kérdés legyen.

Mi gátolja őket, vagy mi okoz ez a dolog olyan traumát náluk ?

Nem nagy ördöngösség ott van ma már a net rendelkezésre áll több millió oldal, recept, mindenféle innyencséggel, sőt még okostelefon is van hogy megkönnyítse.

2016. júl. 27. 21:28
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Az előző válaszokon jót röhögtem, köszi! :D

Amúgy meg: Szex után mi jön ha jó? Elalélva kielégülten feküdni. Ellenben mi jön főzés után? Mosogatás...

2016. júl. 28. 09:16
 42/42 Sunshinedoll ***** válasza:

Én nem szeretek főzni, mert időpazarlásnak találom, és ha választani kellene - kövezzetek meg érte -, de inkább szexelek 5 órán át, minthogy 1 órán át főzőcskézzek . Ettől függetlenül szoktam főzni, de nem örömből, hanem a túlélés érdekében :D

Ennyi erővel minden pasi építsen szekrényt meg istállót meg fúrjon falat naphosszat. De csak úgy az igazi, ha közben másfél óránként vödörbe ejakulál, hogy lássuk, élvezi, amit csinál.

2016. júl. 28. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!