Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a párom szándékosan féltékennyé akar tenni? Miért? Talán élvezi?
Féltékeny típus vagyok, de nem őrjöngök soha, csak hajlamos vagyok elbizonytalanodni, ha olyan a helyzet.
A párom viszont egy ideje, mintha direkt húzná az agyamat, folyton azt meséli, hogy hányan próbálkoznak be Nála, amióta velem van, és hogy már az ikszedik embert utasítja vissza. Van, hogy direkt kétértelműen fogalmaz, mintha azt akarná éreztetni, hogy pótolható vagyok. Persze ez így is van, de ha szeret az ember valakit, akkor úgy érzi, hogy nincs Nála jobb. Legalábbis szerintem...
Ti csináltatok ilyet a párotokkal, hogy direkt bosszantottátok, féltekénnyé tettétek? Mire volt jó? Egó fényezés, hogy ti milyen kapósak vagytok?
Hogyan reagáljak, hogy érezze, ez nem esik túl jól, de ne vegye hisztinek?
esetleg kevés időt töltötök együtt?mármint ő szerinte és ezért talál ki ilyen játékokat...
koncentrálj a kapcsolatodra vele,foglalkozz vele,közös programok,biztosítsd a szerelmedről :)
Hány éves? 14?
Hisztizzél nyugodtan, a hiszti végén meg dobd ki egy óvodánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!