Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy srác láthatóan élvezi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác láthatóan élvezi, hogy én kezdeményeztem nála, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Magát az ismerkedést is, meg megemlítette ugyan, hogy találkozhatnánk valamikor, de utána én hívtam el végül konkrétan, és látom rajta, hogy tetszik neki a dolog. :)

Érdeklődik ő is irántam, csak ő olyan fajta, aki magától nem beszél sokat, meg zárkózott típus.

Szerintetek tényleg érdeklem, vagy csak lyukra játszik?

2016. jún. 4. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd kiderül :D Am hülyeség lenne általánositani. Lehet hogy introvertált, nehezebben oldódik, De az mindenesetre jó hogy te adtál neki egy kezdeti lökést.
2016. jún. 4. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennyiből ezt elég nehéz lenne megállapítani. Majd idővel kiderül mik a szándékai.
2016. jún. 4. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:

"Szerintetek tényleg érdeklem, vagy csak lyukra játszik?"

A helyes kategória erre a kérdésre:

ezotéria -> jóslás.

Vagy szerinted honnan kéne tudnunk?

---

Amúgy meg szépen megismeritek egymást, közben meg úgyis eléggé kiderül, hogy ki mit akar a másiktól.

2016. jún. 4. 13:44
 4/4 anonim ***** válasza:

"megemlítette ugyan, hogy találkozhatnánk valamikor, de utána én hívtam el végül konkrétan, "

Ha megemlítette ,hogy találkozhatnátok valamikor, akkor tulajdonképpen ő kezdeményezett.

2016. jún. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!