Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem élvezi a főzést annyira mint a szexet?
Miért nem lelnek örömet benne ?
De ez szerintem nem is kéne hogy kérdés legyen.
Mi gátolja őket, vagy mi okoz ez a dolog olyan traumát náluk ?
Nem nagy ördöngösség ott van ma már a net rendelkezésre áll több millió oldal, recept, mindenféle innyencséggel, sőt még okostelefon is van hogy megkönnyítse.

Hogyne lenne odakötve egy csomó ember a másikhoz.
Érzelmi, gazdasági közösségekben élnek a felnőtt emberek többnyire, akár egy háztartásban, akár külön is. Megspékeli ezt 1-2-3 gyerek és máris nem tudsz könnyedén tenni a szexmentesség(kevés szex) ellen.
És akkor még nem beszéltünk megint a magányosakról, betegekről, szegényekről, csúnyácskákról, stb.
Vagy úgy képzelitek hogy aki szexre vágyik, leugrik a sarki közértbe vagy receptre felírják

Mert nem erdekel a fozes mint olyan es nem is tudok fozni, sot nem is kivanok megtanulni mert kivul esik az erdeklodesi koromom. Sutni viszomt tudok es szeretek is, de a szexel nem osszehasonlithato egyik sem.
A lepontozas lelkileg mindig nagyon megvisel-NOT muhahahaha:-)))))

Fogalmam sincs hogyan érzékeltessem, hogy mire gondolok, szóval feladom :)
Semmi kedvem tudományoskodni :D
A lényeg azért remélem lejött a kérdezőnek. Ha jól olvasom egyetlen válaszoló sem emelte egy szintre a két élményt. :D

En jol fozok. Ha barmit fozok, aminel ott kell allni, megfajdul a hatam. Igy nem eszem joizuen , ha sokat foglalkoztam az etellel.
Szex: szexfuggo vagyok.

36-os 34 es vagyok (azt hiszem, az aki nem tud fozni). Nalam az altalad felsorolt okok mind kozrejatszanak abban, hogy nem megy a dolog, pedig anno probalkoztam vele, aztan az osszes exem es a jelenlegi ferjem is konyorgott, h hagyjam abba a probalkozast.
Elkepeszto mennyisegu szetfott ill kemeny rizs, leegett rizs, nyers csirke vagy leegett csirke sikeres meg sosem volt, viszont egy dolog amit tudok az a krumplipure es a tejszines csirkemell sajttal.
Kb ennyi az ossz tudasom, kaptunk mar etelmergezest a foztomtol, a exem kezeltek szalmonellaval a zsenialis tojas kreaciom utan (azert az szornyu volt, az egesz csaladja merges volt ram mintha direkt csinaltam volna)). Ha mondjuk olajban piritok valamit akkor mindig napszemuvegben, egy de inkabb ket meterre a tefal-tol forgatom a dolgokat.
Jaaaaa egyszer zoldesegt egettem mert elfelejtettem vizet tenni bele, aztan a fozolapon felejtettem a suto kesztyut a sor tulkepp vegtelen. Szoval en ezt a reszt feladtam, a ferjem foz amit egyebkent nem varok el, o szereti csinalni, nem zavarja a dolog es legalabb nem egett vagy nyers kajakat eszunk:-))))
A nok zome utalja azokat a noket akik nem tudnak fozni, sot konkretan lenezik oket mikozben a fozes semminek nem az elofeltetele, semmit nem arul ez adott emberbol csak annyit, h vannak dolgok amikhez nincs erzeke:-))))
A tortaimra es a sutijemre viszont buszke vagyok, mindenki imadja oket raadasul szivesen csinalom, de az h fozzek....az kizart:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!