Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jogosan sértődok meg az ilyen pasikra?
Már belefutottam 2-3 ilyen esetbe, hogy hónapokig üzengettunk a sráccal, talizgattunk, aztán Kiderült, hogy szexet akarnak, ami Önmagában nem gond, de én nem mentem bele, és utána meg irtó bunkón viselkedtek, magyarul végig csak megjatszottak magukat...
Olyan ideges tudok lenni ilyenkor, mert egy féreg az ilyen. Azt hiszed, hogy barátok vagytok, aztán nagyon nem...

Na várjál csak, most akkor barátkozni akartál?
Ha igen, akkor az ő szemszögükből te voltál, aki megjátszotta magát és átverte őket.

Szíved joga, úgy és arra sértődsz meg, akire akarsz.
Azért a pasik sokáig nem kínlódnak, ha a nő határozottan mutatja a jeleket, mit akar. Jelzi, csak barát, nem fogok szexre hajtani, max lépek tovább. Te, kétértelmű jeleket küldesz, majd kijelented, hogy nem, lehet én is bunkó lennék.
Mindig én fizetek magamnak.
Ha egy pasi hónapokig nem lép, az Számomra azt jelenti, hogy csak barátkozik. Főleg mivel nem voltak félénkek.

Akkor ha jól értem hónapokig ismerkedtetek, ők nem léptek, te pedig ezért barátkozásnak minősítetted az egészet, majd amikor kiderült, hogy nem is annyira barátilag közelednek(végre, alleluja!), akkor jól lepattintottad őket, majd feljöttél ide szidni a férfiakat, de miért is?
A pipogyaságuk vagy a túlzott rámenősségük miatt?
Tudod, a kettő egyszerre nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!