Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A huszon éves (a tizenévesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszon éves (a tizenévesek meg pláne) nők nagy része miért imád külső alapján szelektálni? A pasikra ez azért nem annyira jellemző. De miért tagadják ezt fennhangon a nők?

Figyelt kérdés
Pl társkeresőn, fent van egy átlagos, de sportos srác, meg egy hűde jóképű, akkor hiába van a jóképű adagosnak adatlapjára minden hülyeség kiírva, az átlagosnak meg minden szép és jó, mégis csak a helyesnek írnak, akkor is, ha az trágárságokat ír a nőnek. Tapasztaltam. Pl kamuszépfiú, bármit írok, hogy így megdugnálak, úgy magammá tennélek, a legtöbb így is visszaír. Mindezt a felsőfokú (az van kiírva) végzettségű nők is teszik. A sajátomról hiába írok szívhez szóló, de megfelelően hosszú értekezetet, alig jön válasz. Azért a pasik hajlandóan kompromisszumokat kötni a külső tekintetében, akkor a nők miért nem tudnak?
2016. júl. 7. 09:12
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Az nem gond, hogy szelektálnak (mert valamilyen szinten minden ember ezt tesz), csak ne úgy, hogy csak a kicseszettül jóképű pasikat akarja az összes észrevenni. Ja és nem kérem az olyan válaszokat, mint szoktak lenni, hogy ,,miért kellene nekem bűn ronda emberrel járnom, ha van jobb is".

Ugye nem erről szólt a dolog, hanem jól öltözött, sportos, átlagos arcú pasiról.

2016. júl. 7. 09:25
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem igaz hogy a pasikra nem jellemző. Csak az nem neked fáj.
2016. júl. 7. 09:30
 3/20 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem kell átlagos srácként szívhez szóló nyálas szöveget írnod, legyen tömör de ne sablonos.

Másrészt sajnos igaz, hogy sok felszínes pasi van kinek buta de csinos lány kell kit könnyű megdugni és továbbá sajnos sok lány is van ki hiába tanult és hiába lenne meg a magához való esze, egyből csusszan a bugyi ha egy helyes srác, hiába tahó módon de "letámadja" egyszerű szöveggel.

Szerintem a lányok felszínesebbek, nekik nem kell teperniük, csak várnak és szelektálják a figyelmükért sorban álló pasikat.

Ebben nekik nincs kockázat, nehézség sem nagyon mert egyszerű nemet sem mondanak meg, pusztán nem vesz észre.

Persze az érme másik oldala, hogy sok srác bunkón kezd el viselkedni mikor nemet mondanak nekik.

És hát sztem mivel a lányok csak várnak és szelektálnak lassan az eggójuk feljebb és feljebb kúszik hisz csak azt tapasztalják, hogy mindenki a figyelmüket keresik.

No de persze ne általánosítsunk.

23/ pasi ( nem, nem vagyok ronda se nem tanulatlan )

Fly away

2016. júl. 7. 09:30
 4/20 anonim ***** válasza:
13%
Genetikailag benne van a nőkben, hogy csak a külső számít nekik.
2016. júl. 7. 09:32
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

A férfiak nem teszik ezt?! Hol élsz, te szerencsétlen?

24 éves koromig folyton a nálam dekoratívabb barátnőimmel flörtöltek, nekik volt párjuk, őket szólították le, pedig sportos, vékony, magamra adó lány vagyok, csak nekik nagyobb a mellük és/vagy kiteszik.

2016. júl. 7. 09:35
 6/20 A kérdező kommentje:
Ez a gond, hogy én is megfelelően intellektuált, rendes munkahellyel bíró pasas vagyok, kinek megvan a magához való esze. De az nagyon tud zavarni, hogy több hétig lobbizok pl társkeresőn egy facebook azonosítóért, vagy netán egy randiért (legtöbbször nem is jutok el oda), még a helyes srác ugyanazt a lányt két szóval már ,,viszi is".
2016. júl. 7. 09:35
 7/20 A kérdező kommentje:
Lehet, de én 30 körüli férfi vaGYOK, másodlagos a külső nálam. De a 25 körüli nők nagy részénél elsődleges, ahogy tapasztalom.
2016. júl. 7. 09:36
 8/20 anonim ***** válasza:

Mert ezt "tanulja" meg mindenki, nem számít semmi más.

A média sőt szinte az egész világ azt sugallja, hogy ami szép az jó is.

Külső a fontos, mellette mindegy milyen vagy.

Lehetsz bármilyen ember, ha szép és csinos vagy máris jobb vagy mindenkinél.

Ez mind lányokra és fiúkra is igaz.

És ezt k***rvára fájdalmas dolog megtapasztalni.

23/pasi

fly away

2016. júl. 7. 09:40
 9/20 A kérdező kommentje:

Első pasasnak átlagos fejjel, de sportos testalkattal (ennyire nem vagyok az) heteket kell szenvedni egy nőért,

[link]

másodiknak több mint valószínű, hogy elsőre összejön ugyanaz.

2016. júl. 7. 09:43
 10/20 A kérdező kommentje:
2016. júl. 7. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!