Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felismerni egy leszbit? Úgy értem, van-e valami külső jelzés, ami rájuk jellemző?
a mozgásuk és a mimikájuk alapján sokszor ki lehet szúrni.
mozgásban pasisabbak, szélesebbek és gyorsabbak a mozdulataik, a járásuk könnyed, laza, nem elkapkodott.
mimikájukban viszont sokkal jobban visszafogják magukat, pl. amíg egy heteró csak mondjuk szélesen elmosolyodna valamin, és közben felcsillanna a szeme, és egyéb millió apró kis árnyalat futna át az arcán, egy nemheteró lány pl. csak félmosolyt dob, vagy felhúzza a szemöldökét...
ebben sem lehet általánosítani persze.
de valami kis hiba mindig megtalálható...
(rajtam egy ismerősöm úgy szúrta ezt a mozgás-dolgot ki, hogy miután eljátszottam egy dalt, csak lazán rákönyököltem a gitáromra és lelógattam a kezeim... elmondása szerint ez túl pasis volt ahhoz, hogy ne legyek szivárványos... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!