Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet felismerni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet felismerni egy leszbit? Úgy értem, van-e valami külső jelzés, ami rájuk jellemző?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Általában "túl"fiús a kinézetük...már akiket én ismerek
2009. máj. 23. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Egy lány van a szájukon.
2009. máj. 23. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
a hüvelykujjukun van egy gyűrű (valami stylist szerint)
2009. máj. 25. 04:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen kell fiúsnak lenni ahhoz, hogy valaki leszbikus legyen, viszont a hüvelykujjgyűrű tényleg elterjedt szimbólum. Legalábbis az én leszbikus ismerőseim kb. 90 %-ának van az ujján, és jó párat ismerek :) Emellett aki nyíltan vállalja önmagát, azok egy része szívesen hord szivárvány színű kiegészítőket (gyűrűt, medált, övet, kitűzőt), mert az is általánosságban ennek a szubkultúrának a szimbóluma. Persze ez nem azt jelentem hogy minden lány leszbikus, akinek a hüvelykujján gyűrű van, vagy szivárványszínű kiegészítőket hord XDD
2009. jún. 15. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

a mozgásuk és a mimikájuk alapján sokszor ki lehet szúrni.

mozgásban pasisabbak, szélesebbek és gyorsabbak a mozdulataik, a járásuk könnyed, laza, nem elkapkodott.

mimikájukban viszont sokkal jobban visszafogják magukat, pl. amíg egy heteró csak mondjuk szélesen elmosolyodna valamin, és közben felcsillanna a szeme, és egyéb millió apró kis árnyalat futna át az arcán, egy nemheteró lány pl. csak félmosolyt dob, vagy felhúzza a szemöldökét...

ebben sem lehet általánosítani persze.

de valami kis hiba mindig megtalálható...

(rajtam egy ismerősöm úgy szúrta ezt a mozgás-dolgot ki, hogy miután eljátszottam egy dalt, csak lazán rákönyököltem a gitáromra és lelógattam a kezeim... elmondása szerint ez túl pasis volt ahhoz, hogy ne legyek szivárványos... )

2009. dec. 13. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!