Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszon éves (a tizenévesek meg pláne) nők nagy része miért imád külső alapján szelektálni? A pasikra ez azért nem annyira jellemző. De miért tagadják ezt fennhangon a nők?
Ezt már elég sok kérdésnél kitárgyalták itt.
Mindenki válogat, ez természetes(vajon i akarna megfelelni valakinek, akinek mindenki megfelel?).
A választásunk egyféle visszacsatolás. Megmutatja, hogy milyen szintnek véljük magunkat.
Még ez is teljesen rendben... lenne, ha az emberek rá lennének kényszerítve, hogy helyesen lássák magukat, de a közgazdaságtan és azon belül a piaci kategóriák mindent felborítanak.
Mondok egy analóg szitut.
Tegyük fel, hogy a foglalkozásod cipész. Keresel vele 120-130k/hó forintot. Ez van, ezt kell szeretni. El tudod magad helyezni a ranglétrán és ismered a lehetőségeidet.
Képzeld el, hogy valami furcsa esemény hatására iszonyatos mértékben megnő a kereslet a cipészekre és ez hamar felhajtja az árakat.
Elkezdenek bombázni cégek telefonon, mailben, hogy akár azonnal is kezdhetnél és adnak bejelentve 600-800k-t, sőt van olyan, aki azt mondja, hogy te mondd meg, mennyit szeretnél és milyen feltételekkel.
Elfogadod az egyik ajánlatot, majd még a próbaidő alatt felmondasz, mert jött egy kétszer olyan jó és ünnepled önnön nagyszerűségedet, mondván mennyire jó munkát végzel, mennyire értékes ember vagy és jó parti.
A helyzet az, hogy az égvilágon nem változott semmi a te munkád minőségében, csak a piac, a külső körülmények változtak és emiatt lett magasabb az "értéked".
Ha ez változik, bejön egy újabb technológia(törvényszerű) vagy mindenki kapva kap ezen a kitörési lehetőségen(törvényszerű), akkor azért normalizálódik a helyzet, őt idővel újra rosszra fordul a sorsod.
Jelen esetben az van, hogy a nők túl vannak árazva 15 és 35 közt, elég jelentősen. Maguk sem tudnak róla, szóval amikor visszaélnek a helyzetükkel(az ő szempontjukból csak élnek vele), akkor ezt nem veszik észre, viszont közvetve a maguk sorsát keserítik meg.
Egy 6-os nő látszólag párba állhat egy 8-as pasival. Látszólag, mert abból, hogy néha leszopatja egy ilyen alfa, nem következik, hogy az bármi többet is akarna tőle.
A szexuális aktus meglétéből téves következtetést vonnak le: azt, hogy ők lényegében 8-as nők, tehát hülye lenne esélyt adni egy 6-osnak, az visszalépés volna.
Ez az egészben a legnagyobb csapda: a 6-os nők elrontják a saját esélyeiket és a 6-os pasikét is, viszont aki 8-as pasi, az kedvére dughat, így hülye lenne megállapodni, még egy 8-as nővel sem. 4 kategóriából 3-nak el van qrva a dolog, egyetlen egy hibájából...
A másik közvetett következménye a dolognak, hogy minden 6-os pasit arra kondicionálnak, hogy imitálja a 8-as mivoltot, tehát vegyen BMW-t, D&G inget, iphonet, legyen laza, bunkó, felszínes, divatos. És ami még ennél is rosszabb, hogy igen jó százalékkal ez működik is és sok lány ezen markerek megléte esetén térdel is hamar, hisz a 8-as pasit vélik felfedezni benne.
A rendszer a 8-as(vagy 8-asnak látszó) férfiakat szolgálja ki. Neked nyolc?
Ma 10:14.
Jogos a felvetés. Akkor a nők is a piac alapján működnének? Húspiac van?
14-es
Persze, sőt nekik a rosszabb,mert a hanyatlás része még hátravan és az lesz a végleges állapotuk, így jobban tennék, ha megfelelően kezelnék a felfutásos időszakukat, de láthatóan nem ezt teszik.
A lányok, nők nagy rése ugyanúgy boldogtalan élete legjobb időszakában is.
A csúnya/dagadt lányok nem kellenek, az átlagosak/közepesek túlértékelik magukat és ezzel elszórják a lehetőségeiket, a szépek pedig nem hajlandók lejjebb adni, a szintjük viszont hülye lenne elköteleződni és a kör bezárult.
Ehhez vedd hozzá, hogy egy-egy rossz döntésre az életük is rámehet, hisz egy kölyökkel a hónuk alatt végképp nem lesznek kelendőek.
A mi generációnk már lényegében nem is családban nőtt fel, a férfiak nem akarnak nősülni, nem volt meg számunkra az a minta, ami le szeretnénk másolni, fel akarnánk építeni.
A mintát számunkra a sok puncihoz jutó többi hím jelenti, de legalább némi ént és energia árán ez igenis elérhető és gyorsan vissza is igazolja ezen életmód létjogosultságát.
A nők számára minden a levegőben lóg és soha nem érezhetik magukat igazán biztonságban...
rése = része
Freud bácsi biztosan jót röhögött volna...
Édes Istenem, hát én a "foglak duglak" stílusú pasikat is elhajtanám a vérbe, meg azt is, aki ismeretlenül "szívhez szóló értekezetet" ír a neten. Jesszus ez nem kicsit ijesztő és tapadós.
Az, hogy a férfiak nem ilyenek, azt nem tudom, hogy te pasiként honnan érzékeled, talán ők nem koptatnak le a külsőd miatt, vagy mi? :D A pasik jó nagy hányada ugyanezt csinálja, tök mindegy, hogy egy csaj sötét, mint az éjszaka, ha külsőre fullos, akkor sokan őt választanák egy átlagos külsejű, de értelmes lány helyett.
Hálistennek az ilyen felszínes egyedeken kívül vannak normálisak is mindkét nemben.
Amúgy nekem a külső másodlagos (nem mondom, hogy nem számít, mert mindenkinek számít..), de igazából értem azokat, akik az alapján választanak: nekik egyszerűen a fizikai vonzalom a legfontosabb, nem érzelmes emberek, és ennyi. Más kérdés, hogy egy ilyen kapcsolat mennyire lesz harmonikus és boldog hosszútávon.
Amúgy csak szerintem vicces, hogy a "húspiac" miatt reklamálsz, miközben társkeresőzöl? :D Ember, az pontosan erre van.
>A pasikra ez azért nem annyira jellemző.
LOL
Vagy igen nagyot hazudsz, vagy még jobban áltattod magad.
el se olvasom a válaszokat...
kérdező!
te is írtad hogy 'szívhez szóló, de megfelelően hosszú értekezetet' írsz. és ettől mit vársz? miért kell szívhez szólónak lennie? nem is ismered még a nőt. én hülyét kapok a fél oldalas levelektől, azt szeretem ha tudunk beszélgetni, a fontos dolgok meg közben derülnek ki. ebben benne van hogy gyorsan írunk, nem gondolkozunk a válaszokon sokáig, kicsit viccelődünk, csipkelődünk. na és pont ez az, amihez nincs bátorsága (vagy nincs rá igénye) az átlag pasinak.
tök jó példa, amikor egy buliban megismertem egy srácot. tök aranyos volt, nem túl magas, arcra inkább helyes, nem volt nagydarab de nagyon izmos volt. kedves volt, de borzasztóan visszahúzódó. nagyon zavart, hogy akár jó pasi is lehetne (mert az nem feltétlenül a külsőben rejlik) de a kis tutyimutyisággal teljesen elrontja az egészet. NA ILYENEK az 'átlag' pasik, akiket én szoktam látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!