Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire ciki hogy 24 evesen szuz vagyok es meg sose volt baratnom se?
Nekem volt rossz tapasztalatom. Arról faggatott a kollégám hány barátnőm volt, aztán persze jön hátad mögötti leb*zizás,(sőt a szüleidnél élsz még egy rossz pont az is inkább hátad mögött). Aztán csodálkoznak keveset beszélek magamról valahogy hiányoznak a megjegyzéseik. Persze csak néhány ember faggató de az elég, hogy el vegye a kedved a beszélgetéstől, kerüld a témákat.
Én is azt hittem ez kevésbé téma munkahelyen. Aszexuális dolog nem hihető, én még sose találkoztam senkivel aki így nyilatkozott volna magáról. Inkább különlegesség leszel, amiért magyarázkodnod kell.
Jobb ha azt mondod volt valami rövid nagyon régen.
Nőlj fel és sz*rd le...az élet nem csak abból áll, hogy a farkadra meg nemi életedre gondolsz. Ha a másiknak ez baj, akkor evvel el is mondta, hogy nem akar semmi komolyat tőled. Ha pedig annyira fontos ez neked fizess valakinek, vagy keress youtube tutorialt....
24F (szüzike hujjaj)
Én mindig azt mondom ilyen helyzetekben, hogy régen volt barátnőm, azóta lefoglaltak a tanulmányok és a hobbim. Ez mondjuk valamennyire igaz is, leszámítva azt, hogy a régi barátnőmmel se feküdtem le, azóta pedig depressziós vagyok a magánytól. Mindenesetre egészen prosztó emberek azok, akik csak egymás és saját szexuális életéről tudnak beszélni, az ilyeneket én le is koptatom, mert rohadtul semmi köze hozzá senkinek.
23/F
Én mindig azt mondtam, hogy magánügy. Sose firtatták tovább. Pedig igazából bántott, hogy senki sincs. Vegyél fel egy arany gyűrűt a jobb gyűrűsujjadra, ha úgy mondod, hogy magánügy, csak rád tartozik, akkor egyes nőknek felvillan a szemük, mindegy milyen ronda vagy. :D
Na de komolyan, ne add fel semmiképp, ami meg munkát illeti, ne vállalj sokáig olyant amit utálsz, mert előbb-utóbb úgyis szarul fogod csinálni és akkor kirúgnak, plusz rossz értékeléseket kapsz. Másfelől ha van egy munkád amit nem kedvelsz igazán de azért nem is utálsz, ne látszódjon rajtad, hogy kledvetlen vagy! Erőltesd meg magad, mosolyogj, csináld úgy, olyn vehemenciával és odafigyeléssel, mintha álmaid melója lenne. Akkor akár karriert is építhetsz belőle vagy kaphatsz szimpatikusabb melót cégen belül.
Figyelj... ez annyira még nem ciki. Akinek már 30 évesen se volt soha... az már inkább gázosabb - sajna én beleestem ebbe a kategóriába.
Neked még van remény azért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!