Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ciki ha a baratnom dagadt en...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha a baratnom dagadt en meg vekony vagyok? 18F a baratnom 16 en 170cm o 165 de termetes en meg vekony vagyok ez ciki?

Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
ha zavar miért jöttetek össze? Vagy mások véleménye zavar?
2015. júl. 7. 22:39
 2/7 anonim válasza:
Nem ciki csak csak fura meg ha igazán szeretnéd akkor nem zavarna
2015. júl. 7. 22:47
 3/7 Christie_99 válasza:

Először is: soha nem mondunk olyat egy lányra, hogy dagadt. Főleg nem a barátnődre.

Másodszor is: nem, egyáltalán nem ciki. Nem ti vagytok az egyetlen ilyen pár, csak nézz egy kicsit körbe. És amúgy ez olyan dolog, amin lehet változtatni. Hajrá!

2015. júl. 7. 22:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy o ilyen es nem tud fogyni a csakadjaban mindenki nagy darab csak ismerosok szoktak vele cikizni meg gondolom a tobbi ember...
2015. júl. 7. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd őszinte gratulációmat: sikerült ledagadttoznod a saját barátnődet. *taps, taps*

A kérdés alapján azt mondanám, jogy egy gyökér vagy, aki nem érdemli meg a barátnőjét. Komolyan azon izélsz, hogy ez most ciki-e, amikor nem tud változtatni rajta (már ha igaz az öröklős rész).

Mond meg a lánynak, hogy "dobj, mert nem érdemellek meg. Ledagadtoztalak az interneten."

2015. júl. 8. 00:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

én amikor társkeresőn kerestem párt, elég sok profilt belinkeltem a legjobb barátomnak, nagy részére az volt a reakciója, hogy "dagadt"...

Nekem a teltebb alak jön be, nem szeretem a csontos lányokat...barátnőm a kettő között van, van rajta mit fogni, de nem nevezhető teltnek...

Én összejöttem volna olyan lánnyal is aki teltebb és nem érdekelt volna a haverok véleménye...persze ment volna a poénkodás biztosan (persze nem a lány előtt, ne sértsék meg), de mögötte ment volna, hogy "te a töltött galambod" meg ilyenek...ha valaki sértőn mondta volna azt elküldöm a p1cs4b4, de akikkel haverkodok, tök jól elpoénkodunk...

Nem a barátnőt kell lecserélni ha neked tetszik, hanem a buta barátokat...

nem ciki a teltebb alak, az igénytelen elhízottság igen! de gondolom nem 120 kilós igénytelen a barátnőd...

2015. júl. 8. 08:43
 7/7 anonim válasza:
Nem,az a ciki,hogy a saját barátnődet dagadtnak,valamint "nagy darab"-nak nevezed.18 évesen fogalmazhatnál kicsit szebben is.
2015. júl. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!