Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak normális férfiak a társkeresőkön?
Ajánlom megnézésre az 'A csúf igazság' c. filmet.
Én még nem láttam olyan embert, aki a belső tulajdonságokba szeret bele. Nincs azzal gond ha kövérnek/csúnyának érzed magad, de ha nem vállalod fel, akkor azzal csak a másiknak is az idejét húzod, illetve önmagadat csapod be.
Kérdésedet megválaszolva: igen vannak normális férfiak, de még ők is először a profilképpel rendelkezőkre írnak rá és majd a totális érdektelenség után próbálkoznak a "titokzatos szépségeknél".
Azért kérnek képet, mert nem akarják elkövetni azt a hibát, hogy elkezdenek erősen vonzódni a beszélgetés alapján egy lányhoz, akivel a fotó csere után kiderül, hogy valamelyik félnek egy marha nagy NEM a válasza....
Jártam már így pro és contra is, hogy a beszélgetés alapján brutális vonzalom, a fotó csere után meg a lány: "bocs, nagyon nem", vagy fordítva, én agyalhattam, hogy hogyan mondjam meg, hogy ez nem fog működni...
23-as
Én még olyanba is belementem ilyenkor, hogy mégis megpróbáltam, mert tényleg nagyon aranyos, kedves, okos és hajh, az ágyban is borzasztóan odaadó csaj volt, de életem egyik nagy hibájának bizonyult.
Egyszerűen nem vagyok képes vonzódni egy nem vonzó lány iránt, bárki bármit mond.
Az volt a végkifejlet, hogy amikor már érezte nagyon a lány, hogy el fog veszíteni, egy dugás hevében azt akarta, hogy élvezzek belé.
Akkor, ott beparáztam. Ilyen lányt megejteni, te jó ég :/
Teljesen normális, hogy egybôl képet kér - én nem is állok szóba olyannal, akin nincs kint kép.
Én is felvállalom magamat képpel, és ugyanezt elvárom a másiktól is - ha még kép sincs fent, akkor egyszerûen komolytalan a dolog.
Márpedig az én idôm és energiám is van annyira drága, hogy komolytalan jelentkezôkre nem fogom pazarolni.
Mondom ezt Mensa-tagként + volt tudományos kutatóként, ha már szerinted az intelligencia abból látszana, hogy nem kér azonnal képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!