Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak normális férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak normális férfiak a társkeresőkön?

Figyelt kérdés
Akik tudnak beszélgetni,nem tőmondatokat írnak, intelligensek nem két mondat után képet követelnek, és nem azt hiszik hogy a társkereső egyenlő a szexpartnerkeresővel.
2016. júl. 26. 18:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
épeszű normális ember nem tölt sokat ott, mert tönkreteszi az az oldal és a nem válaszolás lelkileg.
2016. júl. 26. 19:09
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Na én csak most szállok be a buliba. Még soha nem írtam senkinek társkeresőn, ezért nem tudom kinek van igaza. Mondjuk azért kíváncsi vagyok.

Tehát: aki nem hisz a másiknak, inkább vitatkozik, az menjen fel egy társkereső oldalra, és regisztráljon egy férfi és egy női fiókot, és nézze meg mi történik! Sejtésem azért van, hogy melyik fog több figyelemben részesülni.

2016. júl. 26. 19:15
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, csak az ő levelüket el sem olvasod, mert nem néznek ki úgy, mint egy görög isten.
2016. júl. 26. 19:24
 14/25 DarthQtya ***** válasza:
83%

Az a probléma ,hogy , bár nem ismerem ezen oldalak működését mélyebben ,de a kép az a profil része normál esetben és nem külön könyörgésre kellene előteremnie. Erősen hiányos profillal rendelkező emberek valamit takarnak, vagy eleve komolytalanok és mai trendi szóval élve "trollkodni" lépnek be.Sajnos a következő a helyzet, hogy egy primitív és lehangoló példát is hozzak (többet ,hogy pontos legyek):

- Amikor veszel mondjuk paradicsomot a piacon megválogatot, csak a szép , egészséges darabokat hozod el.

- Törött cserepet nem hozol el a barkácsáruházból, csak épet, abból is olyat ami számodra megfelelő, jól ki van égetve stb. (nem értek annyira hozzá, elnézést ha hibás a példa :D )

Az élet minden területére igaz. Amior kinyitsz egy Kinder tojást még nem tudod mi van benne, finom a csokoládé és izgatottan várod ,hogy vajon a kis játék az-e amire vágytál, majd szomorúan veszed tudomásul ,hogy egy 20. kisautó, de nem baj, majd talán legközelebb. Remélem érted mire gondolok Kérdező.

A másik meg: aki olyan küldd el, de a többieknek adj esélyt.

2016. júl. 26. 19:28
 15/25 anonim ***** válasza:
Normális férfi vagyok, szoktam fent lenni tarskeresőn, de nem fogok mélyen szántani a beszélgetésemben egy géppel!
2016. júl. 26. 19:32
 16/25 anonim ***** válasza:
nyugi, engem annyira nem igazán érdekel társkeresőn a párkeresés, én jobban örülök, ha találok egy nőt, akivel el lehet szórakozni, meg lehet társalogni normálisan mindenről, de ezt társkeresőn kereshetem, itt találtam szerencsére pár ilyen csajt, és nagyon örülök nekik. :) De ez nem jelenti azt, h veled is tök jól el tudnék beszélgetni, mert lehet, h nem passzolunk még beszélgetéshez se.
2016. júl. 26. 19:37
 17/25 anonim ***** válasza:
Én is találtam itt pár nagyon jó fej csajt az oldalon. Ha nem volna barátnőm, tudnék válogatni közülük, mert kedvesek, értelmesek, humorosak és némelyik egész csinos is.
2016. júl. 26. 19:46
 18/25 anonim ***** válasza:

Sajnos a 9-esnek teljesen igaza van. Gondolom, azért kapott pár negatív szavazatot, mert szóba hozta a kövérséget. Nem igazán értem, sokan miért idegenkednek a képcserétől. Tetszik vagy nem, alapvető, hogy külsőleg bejöjjön a másik. Nem, egy átlagos társkereső nem csak modellcsajokat vagy kockahasú, kisportolt hímeket részesít előnyben, sőt, olyan is van, aki kifejezetten nem. Ez a "miért akar képcserét?" dolog azt a látszatot kelti, mintha valami takargatnivalód lenne. Amúgy szerintem Neked is jobb, ha nem éled bele magad egy olyan dologba, ami nem működhet, mert nincs meg a kölcsönös vonzalom.

Én voltam fenn társkeresőn, nem értem el ott túl sok mindent. Pedig normális fickónak tartom magam, és még csak nem is vagyok ronda - állítólag -, inkább átlagos. Valószínűleg a levelemben nem találtam meg a megfelelő szavakat. De őszintén: mi a francot lehet írni elsőre egy vadidegen csajnak? Pedig beszélem a nyelvet, van szókincsem, humorom, tudok fogalmazni... Ez most nem panasz, vagy legalábbis nem szívből jövő panasz, mert már nős vagyok, szóval túlléptem a dolgon. Igen, biztos állati sok a kretén, aki a p*cséről küld képeket, a melleidet dicséri kapásból, stb. Szóval a normális férfiak ott vannak, csak többnyire a futottak még kategóriában.

2016. júl. 26. 19:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Vannak, csak egy idő múlva kiábrándultak a normális lányokból, akik pár kvázi anonim mondat után akarjak leszűrni a tartalmat...
2016. júl. 26. 19:55
 20/25 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok, de ez sosem derül ki, mert a bemutatkozómra (nem sablon levél) 1% ír csak vissza
2016. júl. 26. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!