Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg megfogtam az isten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg megfogtam az isten lábát, . Hogy olyan nőt találtam, mint anyukám, aki figyelmes, kiszolgál, alázatos, mindig kedvembe jár?

Figyelt kérdés
33 éves férfi vagyok és eszméletlen boldog!! Eddig nagyon nem ment a társkeresés, mert nem volt olyan nő amilyenre vágyok. DE végre sikerült. Kis vékony csendes aranyos lány, aki olyan mint az anyukám, tényleg alázatos, mindig szeretget, kiszolgál, körülöttem ugrál. Haverjaim szerint ilyen nő még egy nincs nagyon, de nagyon vigyázzak rá, tényleg ilyen nagy szerencse lenne ez?
2016. júl. 26. 16:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ez jó :D És tényleg, a valóságban aki úgy néz ki, ahogy a kérdező leírja magát, az csak kutyából találhat ilyet, nőből nem.
2016. júl. 26. 16:41
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
És te mit adsz neki cserébe? Viszonozod a sok figyelmességet, amit ő tesz a kapcsolatba?
2016. júl. 26. 16:42
 13/22 A kérdező kommentje:
10. teljesen véletlenül kíváncsiságból felnézett a chat.hu-ra de akkor regisztrált és így alakult ki a dolog
2016. júl. 26. 16:42
 14/22 anonim ***** válasza:

Te pótmamát vagy ha úgy tetszik cselédet kerestél a leírásod alapján.

Nekem is egyből a rózsaszín köd jutott eszembe. Majd elmúlik.

2016. júl. 26. 16:44
 15/22 A kérdező kommentje:

"És te mit adsz neki cserébe? Viszonozod a sok figyelmességet, amit ő tesz a kapcsolatba?"

Természetesen!! Nagyon szeretgetem, éreztetem hogy fontos nekem, sokat beszélgetünk nagyon jókat, kis kedves vagyok vele.

2016. júl. 26. 16:44
 16/22 A kérdező kommentje:
14. Köszi.. :(
2016. júl. 26. 16:45
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Ez a kis homár kérdező tuti trollkodik!!!!!
2016. júl. 26. 16:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha ezen elgondolkodsz, h most ez tenyleg annyira jo-e, akkor nem hiszem, h felhotlenul boldog vagy...vagy ok, azt alairom, h jol erzed magad, de meg ezek szerint benned van a kerdes, h valoban e jelenti-e a boldogsagot. Ha meg ez ilyen felteteles, akkor vmi hianyzik. egyebkent az nem feltetlenul jo, ha egy no ennyire szolgalatkesz, m egy ido utan unalmas lesz. egy ferfinek kell a kihivas, sot szerintme egy kapcsolatban az sem art, ha vannak kisebb nezetelteresek, amik szinesse teszik a kapcsolatot, persze a megfelelo problemammegoldas mellett :)
2016. júl. 26. 16:50
 19/22 anonim ***** válasza:

"Ez a kis homár kérdező tuti trollkodik!!!!!"

Most őszintén... Mi ebben a trollkodás..... tudod hány ilyen bolond nő van sajnos :( Tiszta lelki gondok bajokkal, szeretethiány, önbizalomhiány stb..

2016. júl. 26. 16:55
 20/22 anonim ***** válasza:

"kis kedves vagyok vele."

Ez a fél mondat elég volt, hogy lebukj a kamu kérdéseddel. :D

2016. júl. 26. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!