Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazuk lehet barátaimnak, hogy megfogtam az isten lábát mert ilyen nincs még egy és nagyon vigyázzak rá?
30 éves szűz fiú vagyok, külsőm, miatt féltem mindig kezdeményezni a nőknél, valóban nem vagyok helyes, amiatt nincs önbizalmam. Összeismerkedtem egy társkeresőn egy 28 éves csinos lánnyal. Ő elfogadott amilyen vagyok, bátoríttat, nem zavarta hogy nettó 110 a fizetésem és még szűz vagyok. 4 hónapja együtt vagyunk már és valóban elfogadott, megszerette a belsőmet.
Ez tényleg olyan ritka? Hogy egy nő elfogadjon egy férfit így?
4 hónap alatt még nem kúrtad le?
Te figy, biztos, hogy... na, érted. Szóval, tuti, hogy ez a lány, mármint egy lány kell neked?
Biztos, hogy igazuk van a barátaidnak, mert ilyen a mesében is csak ritkán van...
27F
Igazuk van,ilyen nőből nagyon nagyon kevés van,és ők is foglaltak már a legtöbb esetben.
Az ilyen nő nagyon ritka sajnos...
24/F
örülj neki!Sok boldogságot kívánok nektek!
Szex nélkül is lehet boldogan élni!
Ritka nehéz jó társat találni,olyat aki elfogad olyanak amilyen vagy,és szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!