Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bár a nagyon közeli barátaimnak se mesélhetem, hogy mi van velem, mert zavarja őket, mert rosszul esik nekik, akkor kinek? .
Figyelt kérdés
a barátoknak nem kellene egymást meghallgatniuk? képtelen vagyok magamban tartani a dolgokat, muszáj mesélnem. ebben az esetben mit tehetnék?2015. febr. 2. 23:28
1/5 LazyJones válasza:
Keress noname felületeket, mint pl itt, írj naplót, blogot, járj pszichológushoz, keress olyan barátokat, akik hajlandóak valóban törődni és foglalkozni is veled.
2/5 A kérdező kommentje:
szeretném, ha valaki igazán ismerne, ha valakit a legjobb barátnőmnek mondhatnék, de mint ezekből is látszik önző vagyok, mindig mindenkit elveszítek
2015. febr. 2. 23:32
4/5 A kérdező kommentje:
mert sokszor srácokról beszélek
2015. febr. 2. 23:39
5/5 anonim válasza:
Akkor vagy kevés vagy rossz barátaid vannak ...
A közeli barátaimat úgy ismerem mint akik bármit megértenek. Tehát ha gondom van, akkor annak az 5-6 embernek, akikre bármimet bármikor gond nélkül rábíznám nyugodtan elmesélhetem/elpanaszolhatom. Személy szerin én is empatikus ember vagyok így olyanok társaságát élvezem akik hozzám hasonlóak. Lehet mivel te önző vagy így az önző embereket vonzottad be ... próbálj meg olyannal barátkozni aki önzetlen és meghallgat. Én pl szeretem hallgatni a mások baját és segíteni megoldani és biztosan vannak a környezetedben is hozzám hasonlóak.
Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!