Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha zsinóron tudom rángatni a pasit, az mit jelent?
Mielőtt valaki felreertene, nem szórakozásból csinálom, pont, hogy csodálkozok rajta.
Jó pasiról van szó, sok barátnője volt már, ennek ellenére nem nőcsábász, komoly kapcsolatot keres, és sosem fut egy nő után sem.
Nekem megmondta, hogy nem érzi azt a pluszt, viszont benne lenne szexben. Én még nem tudom, hogy lefeküdjek-e vele.
Na most a furcsa az, hogy egyelőre azt csinálok vele, amit akarok, de szó szerint. Ha mondok neki valamit, hogy mi legyen, vagy hogy mit csináljunk, egyből belemegy, ha valamit variálok, márpedig ez sajnos rossz szokásom, azt is elviseli szó nélkül, mindig én irányítom őt mindenben. Az oké, hogy szexben reménykedik, de bárkit megkaphatna. Minek kínlódik velem?
21L, 26F

"Minek kínlódik velem? "
Ha már ennyi energiát beletettem ebbe a bulába, akkor nincs az az isten, hogy ne dugjam meg. Még egy kicsit a kedvére teszek, aztán csak szétteszi már a lábát...

"Pont ez a fura benne, mert ő nem küzd csajokert, Úgyis talál 10 másikat." - De kérdező, mi ebben a fura...? Megpróbálom részletesebben: ez, amit te látsz, ez nem küzdelem, nagyon messze van attól. Ezek a gesztusok (hogy pár apróságot megtesz meg "elvisel", mert te kéred) azok, amik szerinte még megérik a p..ncidat. Ennyi. Nem tudom tovább magyarázni, mert nincs mit.
Ha nagyon nem akarod elhinni (meg ahogy látom, többet akarsz belelátni a dologba, mint ami), akkor "növeld a tétet", kérj tőle valami nagyobb horderejű dolgot, olyat, ami neki is számít, le kell mondania vmiről érted. Mondjuk nem tudom, amikor a haverjaival van találkozója, hívd fel, h beteg vagy, lázas és taknyos meg menstruálsz is (a lényeg, h egyértelmű legyen, hogy nem lesz szex), jólesne, ha átmenne hozzád....
A lényeg, hogy nyilván le fog pattintani, de legalább látni fogod, hogy mi a helyzet, és nem agyalsz tovább feleslegesen... ;)

Ez nem küzdelem, mit nem értesz?
Vagy most olyan válaszokat akarsz kiprovokálni, hogy te vagy a végzet asszonya, a tökéletes jó nő és ő most olyan szerelmes, hogy azt se tudja mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!